Reţetă specială de Tiramisu - rapidă şi delicioasă

Reţetă specială de Tiramisu - rapidă şi delicioasă
Reţetă specială de Tiramisu - rapidă şi delicioasă

Ingrediente pentru aproximativ 30 de bucati: 400g piscoturi dar cred ca mai aveti nevoie de vreo 100g mie mi-a mai ramas putina crema, 250g mascarpone, 250ml smantana dulce pentu frisca( eu am folosit vegetala va scriu in reteta de ce), 4 oua, 80g zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, 250ml cafea neindulcita, pentru decor pudra de cacao, optional 50g ciocolata.

Mod de preparare: Mixam galbenusurile bine cu zahar pana acesta se topeste apoi punem amestecul la foc mic pana se ingroasa putin apoi il lasam sa se raceasca.

Mixam bine smantana pentru frisca, eu am folosit smantana vegetala tocmai pentru ca crema sa aiba o tinuta, desi folosesc de ceva vreme doar smantana naturala pentru frisca acum am facut o exceptie.

Cieste continuarea aici.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Reţeta pentru cel mai puternic ANTIBIOTIC NATURAL. Poate ucide cele mai puternice infecţii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies