Pentru aceeia dintre dumneavoastra care nu tin postul, ori pentru cei care, din varii pricini, au dezlegare sa manance si de dulce, dar mai ales pentru aceia care vor o schimbare la masa de Craciun (si-un fel de mancare gustos si usor de preparat), astazi vom cauta retete romanesti in cuhniile macelarilor aradeni. Pentru a afla cum se prepara o ciorba macelareasca.
Ai trebuinta de (pentru 10 portii, ca doar ai musafiri la masa): 500 g ceapa, 1 kg carne de porc proaspata (ceafa), 500 g ficat de porc, 2 l apa, zeama de castraveti in saramura, smantana, boia.
Ceapa tocata se caleste in putin ulei pana incepe sa se coloreze, cand se adauga niste boia de ardei buna, pentru culoare si gust.
Afla pe ANTENA SATELOR detaliile acestei delicioase retete romanesti.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro