Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit!

Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit!
Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit!

In contextul pandemiei de astazi, este important sa fim cat mai sanatosi si sa ne protejam cat mai bine, mai ales acum, ca a venit sezonul rece.

Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit! In contextul pandemiei de astazi, este important sa fim cat mai sanatosi si sa ne protejam cat mai bine, mai ales acum, ca a venit sezonul rece. Putem face asta foarte usor, incluand in alimentatia noastra si cateva pahare de lichide sanatoase, anumite combinatii care sa ne aduca un plus de vitamine, sa ne ajute la drenaj si detoxifiere si, de ce nu, la slabit.

Retetele pe care le-am pregatit astazi pentru tine stimuleaza metabolismul, elimina toxinele si amplifica stralucirea pielii, ajutand la intarzierea immbatranirii, datorita antioxidantilor.

Cel mai bun sfat pe care il poti primi in materie de detoxifiere este sa bei cat mai multa apa. Apa vindeca, spala sistemul si te face sa stralucesti din interior spre exterior. In plus, poti adauga in paharul de apa diverse fructe, legume ori condimente, care au multe proprietati si sunt delicioase.

Te vor ajuta inclusiv la digestie si iti vor accelera metabolismul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Retete usoare pentru detoxifierea organismului

Incepem cu o combinatie de apa cu lamiae si castraveti pentru detoxifiere. Aceasta bautura este extrem de usoara si racoritoare. Adauga felii de lamaie si castraveti in apa si lasa-le acolo o jumatate de ora, inainte de a bea continutul.

Castravetii sunt bogati in apa si fibre si reduc inflamatiile. Ajuta la digestie si eliminarea toxinelor din organism. In plus, reprezinta si un adjuvant in sustinerea sistemului imunitar. Vei avea parte de multa vitamina C, caramida de rezistenta a imunitatii. Te vei bucura inclusiv de o piele mai frumoasa. In plus, lamaile contin pectine, care ajuta la calmarea poftei de mancare.

O alta reteta pe care o poti incerca are la baza otetul din cidru de mere, care te va ajuta foarte mult la slabit.

Poti amesteca o lingurita de otet din cidru de mere cu suc de lamaie, apa si miere. Te va ajuta in pierderea in greutate si pentru a obtine un abdomen plat, cidrul de mere activand digestia. In plus, acesta are proprietatea de a imbunatati sanatatea gastro-intestinala si reducerea balonarii. Aceasta bautura mai este bogata in calciu, magneziu, potasiu si alte vitamine si minerale.

Citeste si: Cum transformi un program de detox in stil de viata: schimbari blande

O alta reteta pe care o poti incerca are la baza condimente, in special piperul cayenne. Este o bautura usor picante, unde poti combina piperull Cayenne cu suc de lamiae, otet de mere, ghimbir proaspat si sirop de artar. Piperul Cayenne are puterea de a revigora metabolismul, pe langa proprietatile sale antiinflamatorii. O asemenea bautura te va ajuta mult la digestie si iti va imbunatati circulatia sangelui. Te va sustine inclusiv in dieta ta pentru slabit.

Linisteste balonarea, previne infectiile si alergiile alimentare.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies