Reţete - cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor

Reţete - cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor
Reţete - cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor

Cei interesaţi de reţete vor afla cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor.

Dintre reţete nu are cum să lipsească cea care te învaţă cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor. Ingredientele sunt următoarele: 1 kg de cartofi, 4 linguri ulei de măsline de calitate, 40 ml supă de pui, 1 linguriţă oregano, o jumătate de linguriţă de sare, un praf de sare grunjoasă, o jumătate de linguriţă boia dulce, 3 căţei de usturoi curăţaţi şi mărunţiţi, 2 lămâi, piper după gust, pătrunjel verde, tocat.

Citeste si: Cină delicioasă din trei ingrediente! Reţeta deliciului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor. Se folosesc boia şi oregano

Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 200 de grade Celsius. Cartofii se curăţă, se spală cu apă rece şi se taie cubuleţe potrivite.

Lămâile se spală bine şi se rad într-un castron. Se stoarce apoi sucul şi se amestecă uşor. Se adaugă ulei, sare, piper, boia, oregano şi usturoi. La final se adaugă supa de pui şi se omogenizează.( citeşte cum prepari clătite cu spanac)

Cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor. O garnitură ideală pentru carnea friptă

Aceasta este reţeta care îţi arată cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor. Cartofii se pun într-o tavă adâncă şi se îmbracă în sos. La final se presară cu sare grunjoasă şi boia. Ultimul pas, pătrunjelul. Cartofii se dau la cuptor 30 de minute, apoi se întorc şi se mai lasă 20 de minute, până se pătrund. Se servesc calzi. Vei avea parte de un miez cald, în crustă crocantă, stropit cu lămâie şi cu gust intens de pătrunjel – o garnitură ideală pentru carnea friptă sau prăjită.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Tort de căpșuni fără coacere. Un desert absolut fabulos!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies