Rețete de Paște. Rețeta de pască fără aluat a lui Teo Trandafir

pasca fara aluat
pasca fara aluat

Iată cum poți pregăti una dintre cele mai îndrăgite preparate de Paște, rețeta de pască fără aluat. De ce ingrediente ai nevoie și cum se pregătește pas cu pas.

Pasca fără aluat Teo Trandafir – pentru a pregăti această rețetă gustoasă ai nevoie de doar câteva ingrediente și de puțin timp. Nu este o rețetă solicitantă, însă rezultatul este unul peste așteptări.

Este foarte important să cântărești cantitățile. Iată de ce ai nevoie pentru unul dintre cele mai gustoase deserturi tradiționale de pe masa de Paște.

Ingrediente necesare pentru:
– 1 kg brânză de vaci proaspătă

– 10 ouă (sau 30 de ouă de prepeliță – acestea sunt recomandate deoarece nu au colesterol și aduc numeroase beneficii sănătății)

– 200 ml de smântână pentru gătit

– zahăr după gust

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

– esență de rom

– 150 de grame de stafide.

teo trandafir
teo trandafir

Pentru a prepara acestă pască incredibil de delicioasă, se hidratează stafidele în esență de rom cu aproximativ 15 minute înainte de a începe prepararea propriu zisă.

Citeste si: Rețete de Paște. Iată cum să faci cei mai buni cozonaci! Te va invidia toată lumea! Rețetă cozonac

Apoi, tot ce trebuie să faci este să amesteci bine toate ingredientele.

Asigură-te că aluatul final este bine omogenizat. Îndulcește pasca după gust, iar dacă îți dorești să o faci mai slabă din punct de vedere caloric, înlocuiește zahărul cu îndulcitor.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Drob! Rețete de paște. Rețetă de drob. Tradiții și obiceiuri pe care sigur nu le știai despre drob

Această compoziție se toarnă într-un vas de yena, pe aproximativ 3 sferturi, deoarece ea va crește în timpul coacerii.

Se lasă la foc mediu până când o scobitoare introdusă în mijlocul păștii se scoate curată. Se scoate la răcit și se taie când este răcită complet. Pasca fără aluat Teo Trandafir îi va surprinde pe toți cei dragi, de la prima felie!

 

Iată și o altă rețetă video, care arată cum se pregătește această pască fără aluat:

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Pască. Simbol, tradiții, obiceiuri. Rețetă de pască pentru Sfintele Paști- toate gospodinele trebuie să o știe!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies