Temperaturile scazute duc automat cu gandul si fapta la bucate imbietoare. Pana la Craciun, vedeta e dovleacul. Ne ajuta chef Adrian Hadean, pentru care dovleacul copt e un salt spectaculos in copilarie si acasa.
Chef Hadean va incurajeaza sa nu fierbeti dovleacul, indiferent ca il folositi pentru piure sau pentru o placinta. Se coace la foc mic, sa iasa din el zaharul.
Primul preparat: dovleacul copt trece la blender. Face echipa cu niscaiva unt, smintina, lapte dulce si, cel putin la chef Hadean acasa, cardamon. Bine, fiecare cu gustul si regula din propria-i bucatarie. Mai intra putin capuccino, precum si o spuma din lapte agitat 30 de secunde cu blenderul submersibil.
Acesta este doar antreul. Un rasfat pentru cei dragi, cum crede Adi Hadean.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Sursa: stirileprotv.ro