Retete delicioase de limonada! Iata ce sa-ti prepari pe vreme caniculara!

Retete delicioase de limonada! Iata ce sa-ti prepari pe vreme caniculara!
Retete delicioase de limonada! Iata ce sa-ti prepari pe vreme caniculara!

Aveti nevoie de cateva fructe proaspete, o carafa in care sa puneti sucul si cateva pahare.

 

1. Limonada cu lamaie, ghimbir si miere. Aveti nevoie pentru 1 litru de limonada de 3 lamai bine coapte, o radacina de ghimbir, miere in functie de preferinte si apa plata. Taiati lamaile in jumatati, opriti o jumatate si restul stoarceti-le. Jumatatea ramasa o taiati in felii subtiri. Apoi se rade ghimbirul pe razatoare – eu prefer pe dintii cei mai mici, dar nu cei mai ascutiti pentru a evita accidentarile.
Amestecati bine sucul de lamaie cu ghimbirul si mierea, apoi puneti apa plata. La final, feliile de lamaie. Lasati la frigider sau puneti cuburi de gheata.
2. Limonada cu lamaie, menta, zahar brun si apa minerala. Stoarceti lamaile si amestecati zeama cu zaharul pana ce acesta se topeste. Taiati frunzele de menta nu foarte marunt, daca vreti le puteti rupe cu mana, si puneti-le in carafa, turnati zeama de lamaie indulcita si apa minerala.
Pentru decor, dar si pentru aroma, puteti pune si cateva felii de lime. Se lasa la frigider si se bea cu gheata.
3. Limonada cu grepfruit si lamaie. Necesar: o lamaie, 2 grepfruit roz, un plic de zahar vanilat, 3 linguri de miere de albine si apa plata sau minerala. Stoarceti citricele, adaugati zaharul vanilat, mierea si apa. Amestecati bine pana se topeste mierea si zaharul.
Pentru servire, se pot pune cateva felii de lamiie in pahar, ca decor.
Citeste mai multe AICI.

1. Limonada cu lamaie, ghimbir si miere. Aveti nevoie pentru 1 litru de limonada de 3 lamai bine coapte, o radacina de ghimbir, miere in functie de preferinte si apa plata. Taiati lamaile in jumatati, opriti o jumatate si restul stoarceti-le. Jumatatea ramasa o taiati in felii subtiri.

Apoi se rade ghimbirul pe razatoare – eu prefer pe dintii cei mai mici, dar nu cei mai ascutiti pentru a evita accidentarile. Amestecati bine sucul de lamaie cu ghimbirul si mierea, apoi puneti apa plata. La final, feliile de lamaie. Lasati la frigider sau puneti cuburi de gheata.

2. Limonada cu lamaie, menta, zahar brun si apa minerala. Stoarceti lamaile si amestecati zeama cu zaharul pana ce acesta se topeste.
Taiati frunzele de menta nu foarte marunt, daca vreti le puteti rupe cu mana, si puneti-le in carafa, turnati zeama de lamaie indulcita si apa minerala. Pentru decor, dar si pentru aroma, puteti pune si cateva felii de lime. Se lasa la frigider si se bea cu gheata.

3. Limonada cu grepfruit si lamaie. Necesar: o lamaie, 2 grepfruit roz, un plic de zahar vanilat, 3 linguri de miere de albine si apa plata sau minerala.
Stoarceti citricele, adaugati zaharul vanilat, mierea si apa. Amestecati bine pana se topeste mierea si zaharul. Pentru servire, se pot pune cateva felii de lamiie in pahar, ca decor.

Citeste mai multe AICI.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies