Revitalizează-ți căsnicia. 5 pași simpli pentru a-ți restructura relația

pasi catre o casnicie fericita
Pași către o căsnicie fericită

Toate relațiile sunt frumoase la început, pline de armonie și iubire. Odată cu trecerea timpului, inevitabil apar probleme între partenerii de cuplu. Cu toate acestea, timpul și alte situații dificile nu trebuie să stingă flacăra iubirii dintre voi.

Descoperă în rândurile de mai jos modalități prin care îți poți revitaliza căsnicia, dar și ce trebuie să faci pentru a reaprinde flacăra iubirii dintre tine și persoana iubită!

 

1. Arată-i soțului tău admirație și apreciere

Citește și: De ce ne îndrăgostim atât de ușor? 9 motive clare susținute de psihologi

Citește și: Cum pot să nu mai fii obsedata de cineva. 7 pași dovediți pentru a-ți recupera fericirea!

Pentru a îți revitaliza căsnicia este important să pornești de la lucruri mici, care în esență vor fi un pas uriaș către o relație armonioasă. Este important să îți exprimi aprecierea zilnic față de persoana iubită. Nu uita să îi mulțumești și să îl lauzi chiar și pentru comportamente ce ți se par banale, precum faptul că a gătit cina, a luat copiii de la grădiniță sau a făcut cumpărăturile casei.

Oamenilor le place să fie complimentați și apreciați, iar asta le va da energie să mai facă lucruri de acest gen. De asemenea, este esențial să ne simțim speciali și văzuți de persoana iubită. Chiar și când vine vorba de ceva cu care te-ai obișnuit că se descurcă, nu ezita să îl complimentezi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

2. Afecțiune

fericirea in cuplu
Fericirea în cuplu[Sursa foto: Freepik]

Toată lumea are nevoie de afecțiune din partea celor dragi. Se spune că o îmbrățișare îți poate schimba complet ziua. Arată-i afecțiune partenerului tău și vei observa că legătura voastră emoțională se va restabili. Întâmpină-l cu o îmbrățișare sau un sărut când vine acasă și vei observa ce atmosferă plăcută va fi între voi. Atunci când priviți un film pe canapea, nu ezita să te așezi în brațele lui.

De asemenea, nu uitați cât de frumos era la începutul relației, când mergeați oriunde de mână.

3. Modul de a îți lua rămas bun

sfaturi pentru o casnicie fericita
Sfaturi pentru o căsnicie fericită[Sursa foto: Freepik]

Deși nu ai crede, modul în care îți iei rămas bun de la o persoană contează foarte mult. În momentul în care soțul tău pleacă din casă, urează-i o zi bună, spune-i că te vei gândi la el, mai ales dacă știi că îl așteaptă o zi grea la locul de muncă.

Nu uita să îi oferi o îmbrățișare sau un sărut în momentul în care vă despărțiți. În acest mod, îi arăți soțului tău că îți pasă de modul în care se va petrece ziua lui.

4. Reuniunile, extrem de importante

cum sa ai o relatie fericita
Cum să ai o relație fericită[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O relație ar trebui să fie refugiul și liniștea de care avem nevoie, după ce ne-am confruntat cu o zi grea și plină de haos. Atunci când ai ajuns acasă, întreabă-ți partenerul cum i-a fost ziua. Este esențial să vă reuniți și să petreci puțin timp împreună, discutând. A fi în aceeași încăpere și a sta pe telefon nu înseamnă să petreci timp împreună cu respectiva persoană.

În momentul în care soțul îți povestește ceva sau îți cere un sfat, asigură-te că îi oferi toată atenția de care are nevoie. Vei observa că după ce amândoi veți vorbi vă veți simți mult mai liniștiți și vă veți reconecta emoțional unul cu celălalt.

5. Întâlnirea săptămânală

revitalizarea relatiei
Revitalizarea relației[Sursa foto: Freepik]

Multe relații se destramă deoarece partenerii uită să mai iasă la întâlniri sau să mai aibă momente romantice. Odată ce apar și copiii în viața de cuplu, lucrurile în acest sens devin din ce în ce mai dificile. Este esențial ca măcar o data pe săptămână, fără scuze sau amânări, să ieșiți împreună. Există numeroase tipuri de întâlniri pe care le puteți avea, de la clasicele ieșiri la restaurant, la vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau pur și simplu o plimbare prin parc. Este esențial să vă redescoperiți relația petrecând timp împreună, bucurându-vă de diverse activități și de compania celuilalt.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gesturi romantice pentru bărbați. 5 idei cu care să-l dai gata de Dragobete

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies