Rihanna te ajută să te simți mai bine cu tine, în fiecare zi. Descoperă trucurile aplicate zilnic de marea artistă

rihanna ruina de ingrijire
Rihanna te ajută să te simți mai bine cu tine, în fiecare zi. Descoperă trucurile aplicate zilnic de marea artistă

Poate că nu în fiecare zi ne simțim la fel de împăcați cu cine suntem. Însă știai ce face Rihanna pentru a avea o stare bună mereu?

Află din rândurile următoare, care sunt aspectele de care tine cont Rihanna, zilnic, dar și care sunt trucurile care te vor ajuta și pe tine să te simți mai bine cu propria persoană.

 

Nu sări peste micul dejun, încearcă să mănânci mese echilibrate, chiar și atunci când nu ești acasă si nu te zgârcii cu gustările

Rihanna își începe diminețile cu un mic dejun simplu și sănătos. Bucătarul ei personal a dezvăluit că, de obicei, optează pentru patru ouă fierte, o felie de pâine prăjită fără margini și un bol cu fructe proaspete amestecate. Aceasta este rutina ei pentru un start energic în fiecare zi.

Când merge în turneu, Rihanna primește mereu un pachet standard de alimente livrate acolo unde se cazează.

Acest pachet include legume, orez, paste și toate tipurile de proteine. Chiar dacă majoritatea oamenilor nu călătoresc cu un bucătar personal, este totuși important să-ți acorzi timp pentru a mânca mese echilibrate și sănătoase atunci când ești în vacanță. Acest lucru te va ajuta să-ți menții corpul în formă și să te simți bine pe parcursul călătoriei.

" Rihanna este o persoană carpicioasă atunci când vine vorba de mâncare.

Cu clienții anteriori, trimiteam un meniu duminică sau luni și ei alegeau pentru toată săptămâna, apoi puteam să fac cumpărături și să pregătesc, dar nu este nimic de genul acesta cu Rihanna. Îmi spune: "Nu știu ce voi dori să mânand mâine, așa că de ce să alegem de astăzi?" ”, a declarat bucătarul personal al artistei, Debbie Solomon.

Se pare că Rihanna are întotdeauna gustări diversificate cu ea, fie că este în turneu sau acasă.

Aceasta obișnuiește să aibă biscuiți cu ea, cereale, noodles, cipsuri diferite, iar când vine vorba despre băuturi, regăsim frappucino, apă minerală și chiar vin.

Îmi place doar să fiu pregătită. Nu știi niciodată în ce stare de spirit vei fi. ”, a spus Rihanna într-un interviu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Când se bea apă: înainte sau după masă? Ce recomandă nutriționiștii

rihanna mancare
Rihanna te ajută să te simți mai bine cu tine, în fiecare zi. Descoperă trucurile aplicate zilnic de marea artistă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce beneficii are pieptul de pui. Valori nutriționale cu proteine și calorii pe 100 de grame

Găsește acea motivație de antrenament, amestecă mai multe exerciții de fitness si iubește-ți corpul cu toate fluctuațiile sale

Rihanna a spus că un motiv pentru care face sport este ca să nu fie nevoită să se streseze prea mult în legătură cu ceea ce mănâncă. Antrenamentele îi oferă libertatea de a se bucura de mâncare fără să-și facă griji constante legate de calorii. În plus, artista obișnuiește să facă o varietate de exerciții cardio în timpul antrenamentelor, incluzând toate posibilitățile pentru programul de fitness.

" Am fost în sală în fiecare zi din săptămână, pentru că nu sunt dispusă să renunț la mâncare. Dar voi sacrifica o oră pentru sală.", a precizat artista.

Cu toții avem zile în care ne simțim fantastic și altele în care nu ne place atât de mult cum arătăm. Cheia e să-ți accepți corpul exact așa cum e în momentul respectiv și să alegi hainele care te fac să te simți confortabil și încrezător.

" Am un tip de corp fluctuant, în care într-o zi pot să mă potrivesc literalmente în ceva care este ca o rochie strânsă pe corp, iar apoi a doua zi, am nevoie de ceva supradimensionat.", a spus Rihanna.

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

rihanna exercitii de sport
Rihanna te ajută să te simți mai bine cu tine, în fiecare zi. Descoperă trucurile aplicate zilnic de marea artistă[Sursa foto: freepik]

Alege să nu te intereseze de părerea celor din jur, răsfață-te din când în când si fă din fericirea ta o prioritate

Unul dintre cele mai impresionante lucruri la Rihanna este că, deși numele ei e pe buzele a milioane de oameni, ea rămâne incredibil de sigură pe sine și nu pare să-i pese deloc de ce cred acei oameni despre ea. În plus, ar trebui să îți acorzi timp pentru a te răsfăța, fie că e vorba de un cocktail delicios, o seară sofisticată sau o oră relaxantă într-o baie cu spumă.

Întotdeauna am avut pielea destul de dură, chiar și când eram mică, ceea ce s-a datorat în totalitate părinților mei. Poate că acesta a fost modul lui Dumnezeu de a mă pregăti pentru cum avea să fie viața mea .”, a precizat aceasta într-un interviu.

În ultimii ani, Rihanna a realizat cât de esențial este să se concentreze asupra sănătății și bunăstării sale mintale, iar acest lucru este valabil și pentru tine.

" Dacă nu ești fericit, nu vei fi fericit nici măcar făcând lucruri pe care îți place să le faci. S-ar simți ca o corvoadă. Nu vreau niciodată ca munca să se simtă ca o corvoadă.", a adăugat Rihanna.

rihanna rutina de frumusete
Rihanna te ajută să te simți mai bine cu tine, în fiecare zi. Descoperă trucurile aplicate zilnic de marea artistă[Sursa foto: Profimedia]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Când se bea apă: înainte sau după masă? Ce recomandă nutriționiștii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

VIDEO | Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies