Rita Muresan, despre colectia LASHEZ ANGELS: "Este un cadou pentru cei care cred in minuni si miracole"

Rita Muresan, despre colectia LASHEZ ANGELS:
Rita Muresan, despre colectia LASHEZ ANGELS: "Este un cadou pentru cei care cred in minuni si miracole"

Creatoarea de moda Rita Muresan lanseaza pe 12 iunie noua sa colectie, LASHEZ ANGELS.

 

"Ideea a venit din dorinta de a transmite oamenilor un mesaj spiritual prin intermediul hainelor si al culorilor. Discutand cu Ali Erdem, proprietarul Lashez, am ajuns la concluzia ca ne putem asocia pe aceasta tema, pe aceasta colectie, amandoi avand convingeri comune asupra prezentei Ingerilor in viata noastra, dar si asupra stilului in moda.", a spus designetul pentru suntpe.promenada.ro.
Imaginea noii colectii este fiica in varsta de doar 14 ani a Ritei, care s-a dovedit a fi un adevarat talent in domeniu.
Ce aduce nou aceasta colectie?
"Lucrul inedit la aceasta colectie, pe langa modelele lucrate cu grija, unele manual, fiind o colectie de serie limitata, este ca fiecare piesa are o eticheta speciala formata dintr-o carticica in care se vor gasi informatii despre cei 4 Arhangheli prezentati si Ingerul pazitor. Cei patru Arhangheli sunt: Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel. Fiecare carticica va cuprinde informatii generale despre ei, cine sunt, cum ne pot sprijini si cum ne indruma, cum ne putem ruga la ei pentru sustinere.
Speram ca informatia sa ajunga la cati mai multi oameni, ei bucurandu-se in acelasi timp si de haine si de energia pe care am pus-o cu toata iubirea in acest proiect, impreuna cu intreaga echipa care a lucrat la el.", spune creatoarea de moda.
Citeste continuarea interviului pe suntpe.promenada.ro.
Miercuri, 11 iunie, incepand cu orele 20:30, Lashez& Rita Muresan va asteapta pentru un spectacol de moda special, urmat de un concert 3 Sud Est.
Evenimentul este  public.

" Ideea a venit din dorinta de a transmite oamenilor un mesaj spiritual prin intermediul hainelor si al culorilor. Discutand cu Ali Erdem, proprietarul Lashez, am ajuns la concluzia ca ne putem asocia pe aceasta tema, pe aceasta colectie, amandoi avand convingeri comune asupra prezentei Ingerilor in viata noastra, dar si asupra stilului in moda.", a spus designerul pentru suntpe.promenada.ro.

Imaginea noii colectii este fiica in varsta de doar 14 ani a Ritei, care s-a dovedit a fi un adevarat talent in domeniu.



Ce aduce nou aceasta colectie?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Lucrul inedit la aceasta colectie, pe langa modelele lucrate cu grija, unele manual, fiind o colectie de serie limitata, este ca fiecare piesa are o eticheta speciala formata dintr-o carticica in care se vor gasi informatii despre cei 4 Arhangheli prezentati si Ingerul pazitor.

Cei patru Arhangheli sunt: Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel. Fiecare carticica va cuprinde informatii generale despre ei, cine sunt, cum ne pot sprijini si cum ne indruma, cum ne putem ruga la ei pentru sustinere. Speram ca informatia sa ajunga la cati mai multi oameni, ei bucurandu-se in acelasi timp si de haine si de energia pe care am pus-o cu toata iubirea in acest proiect, impreuna cu intreaga echipa care a lucrat la el."
, spune creatoarea de moda.

Citeste continuarea interviului pe suntpe.promenada.ro.

Miercuri, 11 iunie, incepand cu orele 20:30, Lashez& Rita Muresan va asteapta pentru un spectacol de moda special, urmat de un concert 3 Sud Est. Evenimentul este  public.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce colecționa Dan Negru în copilărie “Timbre, mingi de fotbal, autografe…” De la colecții și amintiri prețioase la colecția de succese pe micul ecran

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Pește la cuptor, cu varză și sos de roșii, rețeta pregătită de mamaia Lenuța de pe Tik-Tok. „Adăugăm și un pic de vin. Îl punem în farfurie, cu puțină varză.”

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies