Rita Mureșan, despre relația actuală cu fostul soț. Cum se înțeleg cei doi în prezent. „Nu stăm să ne afișăm să ne vadă lumea că ne înțelegem.”

Rita Mureșan, despre relația actuală cu fostul soț. Cum se înțeleg cei doi în prezent. „Nu stăm să ne afișăm să ne vadă lumea că ne înțelegem.”
Rita Mureșan, despre relația actuală cu fostul soț. Cum se înțeleg cei doi în prezent. „Nu stăm să ne afișăm să ne vadă lumea că ne înțelegem.”

Rita Mureșan a vorbit despre cum se înțelege cu fostul soț în prezent.

Rita Mureșan a trecut printr-un divorț din cauza distanței, iar ea și fostul soț au hotărât împreună că cel mai bine e să meargă pe drumuri separate.

Cum se înțelege Rita Mureșan în prezent cu soțul ei

Citește și: Rita Mureșan, dezvăluiri neștiute despre relația cu Horia Brenciu. Ce a mărturisit cunoscutul designer de modă. „El a fost iubitul meu. Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște.”

Rita Mureșan
Rita Mureșan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Rita Mureșan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cei doi soți și-au dorit să păstreze relațiile unei familii frumoase, chiar și separat, iar Rita a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre faptul că și în prezent vorbesc despre numeroase subiecte și că nu fac nimic de aparență.

„Imediat după divorț normal că a fost șocul acela al divorțului și supărarea gestului, însă, ulterior, cel puțin, Nelu are un procent foarte mare în atitudinea lui de a păstra familia, nu cuplu. Putea să zică nu. Eu cred că amândoi facem eforturi și am făcut eforturi. Acum copiii mai vin din când în când, dar nu contează, câinele, că îl împărțim și pe câine, e trecut în actul de la divorț.
Maturitatea. E ok să lași loc de “Bună ziua”, doar că la noi e mai mult decât „Bună ziua”, pentru că discutăm foarte multe lucruri. Suntem prieteni să zicem așa. Ne mai certăm pe anumite lucruri, dar rar. Am ajuns la nivelul în care să păstrăm o relație și nu de aparență. Că nu stăm să ne afișăm să ne vadă lumea că ne înțelegem. Chiar ne înțelegem și îi mulțumesc pe această cale.”,
a povestit Rita Mureșan.

Rita Mureșan, dezvăluiri neștiute despre relația cu Horia Brenciu

Horia Brenciu
Horia Brenciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Rita Mureșan a vorbit, în cadrul aceleiași emisiuni, și despre relația frumoasă pe care a avut-o cu Horia Brenciu și a recunoscut cele scrise în presă cu ani în urmă.  “El a fost iubitul meu. (Nr. Horia Brenciu). Am avut o relație foarte frumoasă și importantă, cred, pentru amândoi. Asta ca să spuneți că sunt asumată, nu că nu s-ar ști. Acum fiecare dintre noi are un alt drum și ce e acolo nu mai contează.

Însă, așa cum am spus, în toate relațiile mele, lucrul care a legat e că am fost și sunt iubită. E ceva… un șarm al meu, o bunătate, nu știu, sunt romantică, gătesc bine, atitudinea așa. Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște.”, a spus Rita Mureșan.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Rita Mureșan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies