Ritual de Lună Nouă! Atrage-ți abundența și norocul în ACEASTĂ NOAPTE cu aceste trucuri simple!

Ritual de Lună Nouă! Atrage-ți abundența și norocul în ACEASTĂ NOAPTE cu aceste trucuri simple!
Ritual de Lună Nouă! Atrage-ți abundența și norocul în ACEASTĂ NOAPTE cu aceste trucuri simple!

În noaptea de 19 spre 20 februarie are loc fenomenul de Lună Plină sau Super Luna.

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, www.lusneac.com, susține că aceasta se petrece în semnul de Pământ al Fecioarei, cea mai puternică Super Lună a anului, moment magic în care este indicat să urmezi un ritual.

„Prin ritualul de Lună Nouă și cu ajutorul unor trucuri simple -  curățarea și încărcarea energetică a talismanele tale norocoase- vei atrage abundența și norocul în viața ta.

O să îți explic de ce este bine să urmezi ritualul străvechi și cum se realizează acest proces.

Ei bine, tot ceea ce trebuie să faci este să îți strângi talismanele norocoase și să le lași, dacă se poate, o noapte în bătaia luminii Lunii Pline. Le poți pune pe balcon, pe pervazul geamului din casă sau în grădina ta. Asta este tot ceea ce trebuie să faci!

Citeste si: Horoscop MISTIC 2019. Mariana Cojocaru trage un mare semnal de alarmă pentru anul acesta. Aceste zodii sunt în pericol în vara lui 2019

Citeste si: HOROSCOP. Zodiacul indian, cu numerologul Mihai Voropchievici. Taurii își pot schimba cursul vieții. Scorpionii scapă de toate relele din viață

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vei lua brățările, cristalele, monedele chinezești norocoase, cât și obiectele protectoare sau feng shui pe care le consideri aducătoare de noroc și le vei pune într-un vas pentru a le purifica.

Ritualul de Lună Nouă, respectiv procesul de purificare, constă în încărcarea lor energetică direct de la lumina lunii. Acest lucru se realizează prin capterea energiilor bune descărcate spre Pământ în noaptea cu Lună Plină.

În Feng Shui se folosesc în procesul de purificare celebrele vase Pepita în care se pun aceste obiecte.

După cum se știe, obiecte norocoase sunt catalizatoare de energii.

Ele acumulează energiile nocive din jur și emit energii bune către noi. Astfel, din când în când și în SPECIAL în noaptea cu Super Lună este indicat să le curățam de banastul energetic, respectiv de energiile negative. După noaptea cu Lună Plină, obiectele talisman se vor întoarce la locurile lor”, explică Roxana Lușneac.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ritual de Lună Nouă pentru pietre naturale și cristale

Astrologul vorbește și despre curățarea cristalelor energetice și a pietrelor norocoase.

„Cristalele sau bijuteriile de familie care conțin pietre prețioase se purifică și ele tot în noaptea cu Lună Plină (azi, 19 februarie 2019). Procesul constă în spălarea pietrei sau a cristalului energetic, (exclus bijuterii din aur, argint, plastic, sticlă sau pietre Swarovski) cu o periuță și cu apă curată.

Ulterior, cristalul va fi așezat într-un recipient de sticlă în care vei pune apă curată (fiartă și răcită sau apă de izvor) și vei adăuga o cantitate mare de sare grunjoasă. Piatra naturală va sta în apa purificatoare o noapte sau o săptămână (începând din seara ritualului de Lună Nouă), după caz și în funcție de vechimea încărcăturii ei”, a conchis Roxana Lușneac Cioriceanu.

 Lună Plină benefică tuturor!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies