Ritual de Lună Nouă pentru îndeplinirea dorințelor. Cum poți atrage tot ce e mai bun în viața ta

luna noua

Ritual de Lună Nouă pentru îndeplinirea dorințelor

In curând, va avea loc un alt ritual de lună noua. Insă știați cum poate acesta duce la îndeplinirea dorințelor pe care le aveți?

Aflați din rândurile următoare, în ce constă mai exact ritualul de lună noua, dar și cum ne poate îndeplini acesta dorințele pe care le avem.

 

Ritualul de Lună Nouă care îți îndeplinește dorințele

În ceea ce privește ritualurile pe care le puteți pune în practică în această perioadă a lunii noi, care să ducă ulterior la îndeplinirea dorințelor pe care le aveți, se pare că pot exista mai multe modalități care vă pot ajuta să ajungeți acolo unde vă doriți.

Citește și: Zodii care își găsesc jumătatea în aprilie 2024. Nativii din Berbec trăiesc o dragoste ca-n povești

ritual de luna noua
Ritual de Lună Nouă pentru îndeplinirea dorințelor[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodii care nu se despart niciodată. 5 cupluri din zodiac care rămân împreună până la moarte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Printre aceste modalități se află și stabilirea unei noi intenții, dat fiind faptul că luna noua ne va oferi un plus de energie și de concentrare, iar în momentul în care vom alege o astfel de intenție și dorință, au vom putea duce automat și la capăt. Tot ce trebuie să facem este să ne alocăm ceva timp pentru a putea crea noi dorințe și intenții, cât mai specifice cu putință, iar odată ce le vom și rosti și stabili în mintea noastră ca și un obiectiv, universul va fi informat cu privire la aspirațiile noastre,

și ne va ghida în toată această perioadă astfel încât să putem obține ceea ce ne dorim.

De asemenea, dat fiind faptul că luna noua reprezintă automat un nou început în fiecare lună, această perioadă va reprezenta automat un moment perfect pentru a iniția ceva nou în viața noastră. Cu alte cuvinte, este necesar și ne va și reuși să începem o activitate noua în viață, fie că este vorba despre un curs nou, un nou loc de muncă, o nouă persoană în viața noastră, un nou hobby și așa mai departe.

Ideea principală este că în această perioadă este momentul perfect pentru a începe orice nou.

O altă variantă de pus în practică în această perioadă de lună noua, este reprezentată și de o listă. Dat fiind faptul că am menționat anterior anumite intenții și obiective pe care le putem avea în viața noastră, tot aceleași trebuie să fie puse pe o listă, pentru ca pe respectiva listă să le detaliem cât mai bine cu putință, să fie detalii specifice, astfel încât universul să știe ce avem noi de făcut pentru a putea ajunge la

îndeplinirea dorinței. Ideea principală este să creați o imagine în minte despre cum va arăta această intenție, respectiv obiectiv, și care este traseul pe care trebuie să îl urmați pentru a putea ajunge acolo, astfel încât la final, să puteți rămâne concentrat asupra semnificației profunde din spatele acestei dorințe.

luna noua de aprilie
Ritual de Lună Nouă pentru îndeplinirea dorințelor[Sursa foto: freepik]

 

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Ce semnificație are Luna Nouă

În ceea ce privește luna noua, din punct de vedere astrologic, aceasta reprezintă una dintre fazele lunii, mai exact cea în care se aliniază luna și soarele. Astfel, se marchează totodată începutul unui nou ciclu lunar, venit cu noi începuturi de fiecare dată, ceea ce face din acest moment ca fiind unul cu adevărat special, cel care ne ajută să ne stabilim noi obiective în viața noastră și să apelăm la autoreflecție.

În ciuda faptului că nu toate persoanele sunt conștiente de prezența unei luni noi, aceștia tot au tendința să creeze noi obiceiuri în această perioadă, să înceapă diverse proiecte și chiar să aibă loc unele schimbări semnificative în viața lor.

Pe de altă parte, persoanele care sunt cu adevărat conștiente de ritualul pe care îl pot urma în această perioadă de lună noua, vor întâmpina în mod conștient o energie prosperă acesteia, ceea ce îi va determina totodată să facă schimbări notabile în viața lor și să pună pe listă dorințe noi, pe care ulterior să le și îndeplinească. Indiferent de caz, prezența lunii noi, se va simți în viața noastră, iar prin intermediul unui ritual și odată cu trecerea timpului, dorințele noastre se vor îndeplini, mai devreme sau mai târziu, prin intermediul energiei astrale resimțită pe tot parcursul acestei perioade.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.

luna noua indeplineste dorinte
Ritual de Lună Nouă pentru îndeplinirea dorințelor[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Zodii care nu se despart niciodată. 5 cupluri din zodiac care rămân împreună până la moarte

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies