Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani. Ce rugăciune poate atrage schimbări favorabile în viețile noastre

Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani.
Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani.

Au fost descoperite obiceiurile pe care le practica Baba Vanga pentru a avea noroc în viață, dar și mulți bani. Află ce trebuie să faci și care este rugăciunea ce atrage schimbări favorabile în viețile noastre.

Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga au făcut înconjurul lumii în ultimii 100 de ani, iar până când a încetat din viață, prezicătoarea a făcut numeroase afirmații, dintre care mai bine de 80% s-au adeverit. Femeia originară din Bulgaria a prezis acțiuni care se vor întâmpla până în anul 3797. În plus, aceasta a dezvăluit că sfârșitul lumii va avea loc în anul 5789, iar până atunci omenirea se va confrunta cu multe evenimente tragice.

Citeste si: Horoscop Baba Vanga. Zodiile care vor avea belșug și noroc pe toate planurile în următorii cinci ani

Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani.
Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani.[Sursa foto: Unsplash]

Baba Vanga, conspirație pentru a economisi cât mai mulți bani

Vrăjile clarvăzătoarei funcționează dacă o persoană crede în puterea sa. Prin urmare, starea de spirit este importantă. Gândește-te la dorința ta, prețuiește-o și se va împlini.

Apa simbolizează abundența cheltuielilor, astfel că trebuie să te asiguri de fiecare dată că toate robinetele sunt închise și că nu se irosește nici măcar o picătură. Obiceiuri pe care ar trebui să le iei în considerare dacă îți dorești să economisești cât mai mulți bani:

1. Cumpără o panglică roșie și leagă-o de conductele de apă. Trebuie să faci, ulterior, opt noduri, căci acest lucru oprește simbolic fluxul de bani din casă, iar culoarea roșie atrage succesul și bogăția.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

2. Ține evidența tuturor cheltuielilor într-un caiet cu o copertă roșie.

3. Plantează busuioc într-un ghiveci și păstrează-l în casă. Ghiveciul ar trebui să fie roșu. Pune-l în colțul din stânga celei mai îndepărtate uși din casa ta.

4.

Pune și aprinde, pe o masă, patru lumânări albastre în semn de stabilitate. Ia o panglică aurie sau galbenă și leagă-o precum la o cutie cadou pe bani sau cărțile de credit.

Citeste si: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. "Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat."

Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani.
Ritualul practicat de Baba Vanga pentru noroc și bani.[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rugăciunea spusă de Baba Vanga pentru schimbări favorabile în viață

„Înger strălucitor, uită-te din ceruri la noi. Mă înclin în fața purității tale și te rog. Ajută-mă să fac bani și să reușesc, nu pentru lucruri rău intenționate, ci pentru ca viața mea să fie calmă și măsurata, sigură și liniștită.

Înger strălucitor, ajutorul tău este important pentru mine la fel ca soarele pentru o zi senină.

Din ajutorul tău depinde destinul meu.

În numele Lui Dumnezeu, trimite-mi noroc.

În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt, Amin”.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2022. Începe un război între cele mai puternice state din lume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies