Ritualuri de frumusete care iti pot face mult rau! Uite despre ce este vorba

Ritualuri de frumusete care iti pot face mult rau! Uite despre ce este vorba
Ritualuri de frumusete care iti pot face mult rau! Uite despre ce este vorba

Fiecare femeie vrea sa arate bine, mai ales acum in timpul verii. De aceea apeleaza la tot felul de trucuri si ritualuri de frumusete care uneori fac mai mult rau decat bine.

Folosirea uleiului pentru bronzat. Desi vrei sa obtii acel bronz aramiu este important sa pui pe primul loc scopurile pe termen lung si nu cele pe termen scurt. Cand vine vorba de sanatatea pielii, gandeste-te de doua ori. Uleiul nu dauneaza sanatatii pielii insa expunerea la soare cu acest ulei aplicat pe piele este nefasta.

De obicei uleiurile pentru bronzat nu au un FPS crescut si te poti trezi cu arsuri.

Mai mult, in timp acest obicei duce la apritia ridurilor si a cancerului de piele.

Bronzarea la solar. Desi par solutia pentru un bronz rapid, consecintele nu merita puse in balanta. Studiile arata ca femeile care folosesc acest tip de bronzare, mai des de o data pe luna, sunt cu 50% mai predispuse riscului aparitiei melanomului. Acesta este cea mai periculoasa forma de cancer de piele.

Mai demult solarele erau prezentate ca solutii sigure de bronz, insa studiile recente arata ca exista o legatura stransa intre incidenta cazurilor de melanom si folosirea solarului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Albirea dintilor. Dintii nu au o nuanta orbitoare de alb in mod natural, insa multe persoane apeleaza la procedee de albire a dintilor pentru a obtine acel efect.

Desi este o practica destul de intalnita si nu pare a afecta in vreun fel sanatatea, albirea dintilor poate avea efecte negative asupra smaltului.

Peroxidul de hidrogen folosit in majoritatea tratamentelor de albire, atat cele profesionale cat si cele folosite acasa, poate distruge smaltul si creste senzitivitatea dintilor.

Extensiile de gene. La prima vedere acestea par un miracol care iti transforma genele in unele dese si lungi.

In realitate nu este insa chiar asa. Genele sunt aplicate individual cu ajutorul unui lipici semi-permanent. Purtarea extensiilor pentru perioade lungi de timp, poate duce la distrugerea genelor naturale. De asemenea te poti trezi cu iritatii sau infectii oculare.

 

Sursa  www.huffingtonpost.com



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies