"Roata Norocului" revine duminica aceasta cu un sezon plin de surprize și umor! Connect-R și Johny Romano deschid noul sezon, în stil italian

"Roata Norocului" revine duminica aceasta cu un sezon plin de surprize și umor! Connect-R și Johny Romano deschid noul sezon, în stil italian

Cu o abordare proaspătă, noul sezon al emisiunii “Roata Norocului”, care începe duminică, la 20:00, la Kanal D, promite să conducă telespectatorii într-o călătorie fascinantă prin inima Italiei, într-un decor plin de umor și surprize.

"Dupa atâtea editii făcute în stil românesc, am decis că <Roata> trebuie să se schimbe un pic, asa că se pleacă prin lume. In fiecare editie vom ajunge, imaginar, în altă țară.  Omul cât trăiește învață si se aplică si la noi această zicală. Aici (la <Roata Norocului>) lumea se îmbogățeste, cu premii, cu masini, cu bani, dar trebuie sa ne îmbogățim si cultural… Italia este prima noastra “destinatie”.

Aducem <Fontana di Trevi> în platou", spune Ana-Maria Barnoschi.

"Avem de dat o multime de premii, o mașină nou nouță, si bineînțeles toată vitrina cu produse electronice si electorcasnice! Vă așteptăm alături de noi, să ne distram <călaătorind> si câștigând!",  a adăugat Bursucu.

 Prima ediție a noului sezon, difuzata duminică la ora 20:00, va fi o adevărată explozie de talent și distracție.

Connect-R și Johny Romano, doi artiști foarte iubiti de marele public, vor fi invitații speciali ai acestui nou sezon. Cei doi vor face spectacol, vor aduce energia și vor învârti Roata pentru a ajuta o familie aflată în dificultate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 Emisiunea va oferi telespectatorilor o incursiune în cultura italiană, explorând tradițiile, limba, muzica, specificul culinar și personalitățile Italiei.

Până și pedepsele pentru concurenții emisiunii vor fi în ton cu atmosfera italiană.

 Ediția de duminică a emisiunii "Roata Norocului" va aduce și momente cu adevarat emoționante. Unul dintre concurenți va dona toate punctele câștigate într-o rundă, unei familii aflate în dificultate. Gestul nobil este primit cu aplauze de publicul prezent în platou, si demonstrează generozitatea și umanitatea care definesc acest show, prin participanții săi.

Nu ratați prima ediție a noului sezon "Roata Norocului", duminică, 8 octombrie, la ora 20:00, pentru o seară de divertisment, cultură și umor în stil italian. Emoții, premii și surprize garantate!

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies