Robert Andrei de la Casa iubirii, despre descalificarea sa: „Am luat o decizie la nervi”

Robert de la Casa iubirii

Robert de la Casa iubirii despre descalificare

Ce spune Robert Andrei de la Casa iubirii, după ce a fost eliminat din concurs. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Robert de la Casa iubirii a dezvăluit de ce a părăsit Casa iubirii. Invitat în emisiunea Biancăi Comănici, fostul concurent a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt.

Robert a făcut primele dezvăluiri și despre Bianca Mitroi, după ce concurentas a fost acuzată că a făcut mai multe jocuri în casă și că juca la două capete.

Citeste si: Robert face dezvăluiri incredibile după ce a părăsit Casa Iubirii! Bianca, prima vizată: "A venit să se facă cunoscută"| EXCLUSIV

Bianca m-a ales pe mine la început și mereu a menționat asta despre mine. Dar intrând în jocul nostru și Sorin, așa a fost să fie prin acel dans și acea apropiere, Bianca nu prea a știut ce voia. Nici acum nu știe ce vrea. De fapt, știu ce vrea Bianca acum. (n.r Ce?) Doar să intre în casă. Sorin, în momentul de față, este un motiv pentru ca ea să intre în casă.

(n.r. Nu îl place cu adevărat?) Nu cred, în gală s-a și discutat despre asta ”Cu Robert sunt în inimă și cu Sorin în minte”. Cred că întotdeauna atunci când ești îndrăgostit îți asculți inima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fetele din Casa Iubirii, vizitate de Jador. ”Mi-ar plăcea să le cunosc”

Aici sunt niște jocuri pe care ea le-a făcut, ea m-a acuzat că i-a oferit o întâlnire Corinei, iar la întâlnire am vorbit despre ea”, a spus Robert despre Bianca.

Robert de la Casa iubirii
Robert de la Casa iubirii a fost descalificat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Robert de la Casa iubirii, sătul de conflictele din competiție

Cât despre plecarea sa, Robert spune că este o decizie luată la nervi:

„Am luat o decizie la nervi, nu zic că nu-mi pare rău, probabil încărcat de prea mult stres, certurile pe care le-am avut în emisiune cu unul dintre concurenți.

Probabil sătul de aceste conflicte mi-au adus această decizie de a prefera să nu mai continui. (…) Probabil sătul de atâtea discuții întruna, frustrări, am preferat să nu mai continui', a declarat Robert Andrei pentru Wownews.

Fostul concurent susține că a simțit foarte multă invidie din partea unor concurenți: „am simțit foarte multă invidie, cred că toți am văzut asta de acasă, invidia a fost foarte mare la adresa mea', a mai continuat Robert Dobre la Wownews.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

28 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Kinga a trecut la acțiune. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies