Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai  

Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai  
Robert Turcescu, față în față cu Denise Rifai  

Cum își motivează jurnalistul faptul că locuiește într-o clădire ANL, dar și alte răspunsuri la întrebări sensibile veți putea afla duminica această, de la ora 22:00, urmărind un interviu de colecție marca “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Duminică, 1 mai, Denise Rifai se va afla față în față cu jurnalistul Robert Turcescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:00, la Kanal D.

Robert Turcescu și-a început cariera de jurnalist la 18 ani, iar la vârsta de 23 de ani era deja redactor șef la Radio Total. Din anul 2003, a moderat talk show-ul “100% cu Robert Turcescu”, o emisiune care i-a adus un succes uriaș și premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune.

Numele lui Robert Turcescu se leagă de redacții ale unor publicații importante din România, acesta remarcându-se ca unul dintre cei mai incisivi jurnaliști.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În anul 2014, Robert Turcescu uimea o țară întreagă, dezvăluind că a fost locotonent-colonel sub acoperire. Doi ani mai târziu a fost ales deputat în Parlamentul României, iar în prezent a revenit în lumea presei.

În plan personal, Robert Turcescu se află la a doua căsătorie și este tatăl a două fete.

 “ Care a fost cel mai penibil moment trăit în direct?”, “V-a fost cumpărată tăcerea?”, “De ce locuiește un milionar într-o casă ANL?”, “Ați luat vreodată șpagă?”, “Ce v ă  face să vă pierdeți controlul?”, “De ce vă e frică să vă pierdeți controlul?”, “De ce vă e frică de realitatea înconjurătoare?”, “Cine este mogulul media care v-a plătit cel mai mult?”, “Mușcați mâna care v-a hrănit?”, “Mai aveți credibilitate ca jurnalist?”,  acestea sunt doar

câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Robert Turcescu duminică, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:00, la Kanal D!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies