Roberta, deranjată de faptul că Ștefan își îndreaptă atenția spre Rebecca. Poate fi Patrick o opțiune pentru ea? “Dacă lucrurile vin natural, nu am nicio problemă.”

Roberta, deranjată de faptul că Ștefan își îndreaptă atenția spre Rebecca. Poate fi Patrick o opțiune pentru ea? “Dacă lucrurile vin natural, nu am nicio problemă.”
Roberta, deranjată de faptul că Ștefan își îndreaptă atenția spre Rebecca. Poate fi Patrick o opțiune pentru ea? “Dacă lucrurile vin natural, nu am nicio problemă.”

Discuție între Roberta și Alin, după un gest făcut de Ștefan.

Roberta și Alin din Casa Iubirii am avut o discuție, în urma unui gest făcut de Ștefan. Alin i-a spus Robertei că Ștefan pare îndreptat spre Rebecca, iar acest lucru a fost destul de evident și pentru Roberta, care a recunoscut că a deranjat-o în momentul în care preferințele în materie de fete s-au schimbat.

Roberta: Într-adevăr, trebuie să cunoști omul acela și trebuie să parcurgi etapele până a avea o relație, dar poți să-ți dai seama.

Adică eu sunt convinsă că el știe oarecum ce vrea cu adevărat.

Alin: Acum interesul lui este Rebecca, chiar dacă, prin absurd, aș mai rămâne în casă și întră două fete pentru mine, efectiv îmi dau seama pentru care sunt atras mai mult.

Roberta: Asta spun.

Alin: Te focusezi pe persoana aia.

În caz că nu iese și vrei să te întorci la cealaltă persoană, ok, trebuie să lupți mai mult.

Roberta: Asta nu mi-a plăcut la Ștefan. Pentru că el a spus de la început că vrea să mă cunoască pe mine și cum a apărut Rebecca și a zis că ea este pentru el, gata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alin: Și te-a deranjat, nu?

Roberta: Da, normal că m-a deranjat.

Poate fi Patrick o opțiune în preferințele Robertei?

Citește și: Julia și Robi, discuție după despărțirea de Virginia. Ce i-a propus Julia? „Vrei să încerci cu mine?”

Roberta și Patrick
Roberta și Patrick[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Discuția neașteptată dintre Robi și Virginia. Tânăra nu a fost mulțumită de comportamentul lui Robi! „Mă aștept să fii destul de matur și în caracter, nu doar în vârstă.”

Alin a întrebat-o pe Roberta dacă Patrick poate fi opțiune, iar aceasta a spus că a avut ocazia să discute sincer cu el și că au clarificat situația de până acum. Nu i-a dat senzația că s-ar fi concretizat ceva între ei și nu i se pare că ar fi pe lista de preferințe, însă lasă ca timpul să decidă totul, iar dacă va începe ceva natural între ei, aceasta nu se va opune.

Alin: Și mai este Patrick, nu?

Roberta: Mai este Patrick, dar nu știu sincer ce va fi cu Patrick, am clarificat situația, nu știu dacă va fi o opțiune, mi-a dat puțin senzația asta, dar nu s-a concretizat nimic. Asta am vorbit și cu el, dacă lucrurile vin natural, nu am nicio problemă.

Roberta
Roberta[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Discuția neașteptată dintre Robi și Virginia. Tânăra nu a fost mulțumită de comportamentul lui Robi! „Mă aștept să fii destul de matur și în caracter, nu doar în vârstă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies