VIDEO Roberta din Casa Iubirii s-a despărțit de Sebastian! “Surpriza pe care am vrut să ți-o fac e, de fapt, cea de “rămas bun.”

VIDEO Roberta din Casa Iubirii s-a despărțit de Sebastian! “Surpriza pe care am vrut să ți-o fac e, de fapt, cea de “rămas bun.”
VIDEO Roberta din Casa Iubirii s-a despărțit de Sebastian! “Surpriza pe care am vrut să ți-o fac e, de fapt, cea de “rămas bun.”

Roberta a mărturisit, în lacrimi, că își dorește despărțirea de Sebastian.

În urma tuturor lucrurilor întâmplate în Casa Iubirii între Roberta și Sebastian, tânăra a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că își dorește să pună punct relației de iubire, deoarece suferința prin care trece este una mult prea mare pentru ea.

Roberta: Vei realiza în momentul în care noi nu o să mai fim probabil aici și nu o să mai întâlnești ceea ce ai întâlnit aici.

Nu ai știut să apreciezi, iar eu am stat și am zis că rămân, lupt, în condiția în care am fost judecată de toată lumea și mi-am lăsat familie, tot. Am zis că rămân lângă omul acesta, orice ar fi. Ca ce? Să ajung să pierd timpul și să fiu rău? Să stau mult timp să mă vindec de aici? Eu am intrat bine și ies rău din situația asta cu tine.
Aici se termină și poate și surpriza pe care am vrut să ți-o fac e, de fapt, cea de “rămas bun”! Că altfel nu. Eu, dacă rămân în relația asta, mă distrug. Doar eu știu cât stau și sufăr singură. Și Alexandra, probabil, ea știe. Uite că acum nu mai pot. Venea momentul acesta odată când răbufneam. Asta este. Femeile bune nu sunt apreciate și cred că e vina noastră că nu știm, probabil, să alegem.
Îți spun sincer că poți să faci absolut ce vrei tu de acum, să fii fericit. Eu nu îmi mai doresc această relație.

Ce spune Sebastian în fața despărțirii

Citește și: VIDEO Robi nu înțelege de unde Moldo o cunoaște atât de bine pe Teodora după două săptămâni. „Mă pune pe mine într-o lumină proastă.”

Roberta și Sebastian
Roberta și Sebastian[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Robi, Virginia și Patrick, discuție despre cele întâmplate în ultima perioadă între ei. „A demonstrat că în casă nu există prietenii.”

Sebastian a avut și el de spus câteva cuvinte și mărturisește că este deranjat de faptul că Roberta nu s-a simțit respectată de el și apreciată în adevăratul sens al cuvântului. Știe că are defecte, dar, cu toate acestea, nu crede că este vinovat pentru anumite lucruri.

Patrick: Sebastian, nu ai nimic de zis?

Sebastian:  Nu știu ce să zic. Totodată, mă simt puțin deranjat și jignit de faptul că nu te-am respectat, nu te-am apreciat și că nu am deschis ochii, în adevăratul sens al cuvântului, să văd ce am lângă mine. Efectiv, în momentul de față am foarte multe minusuri pentru că nu îmi explic absolut nimic.

Ok, am defecte, nimeni nu e perfect, dar nu știu cum aș putea să îți demonstrez că nu mă simt cu musca pe căciulă că aș fi făcut un pas strâmb în fața ta, în afara faptului că de fiecare data când ne-am certat, nu am simțit. Pentru că așa sunt eu, așa mă simt. Acum poate îmi greșești prin ceea e spui și mă deranjează foarte mult că ai ajuns să spui treburile astea, dar le accept.
Prin câte am trecut, Roberta, și cât sunt de călit, le accept, nu ai tu idee.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Roberta: Sunt sătulă de victimizările tale.

Roberta și Sebastian
Roberta și Sebastian[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Teodora și Moldo din Casa Iubirii au rupt cunoașterea. Ce și-au spus cei doi. “Nu vreau să ne ținem în loc aiurea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies