VIDEO Robi, Casian și Francesca din Casa Iubirii, nominalizați spre eliminare. Cine părăsește competiția ? „Nu știm ce ne rezervă viața.”

VIDEO Robi, Casian și Francesca din Casa Iubirii, nominalizați spre eliminare. Cine părăsește competiția ? „Nu știm ce ne rezervă viața.”
VIDEO Robi, Casian și Francesca din Casa Iubirii, nominalizați spre eliminare. Cine părăsește competiția ? „Nu știm ce ne rezervă viața.”

Robi, Casian și Francesca au ajuns în față, nominalizați spre eliminare. Cine este cel care părăsește Casa Iubirii.

Ca de fiecare dată, Gala din Casa Iubirii este încărcată de multe emoții, mai ales pentru concurenții care ajung în față și sunt la un pas spre eliminare. De această dată, Robi, Casian și Francesca au ajuns în fața colegilor, spunând câteva cuvinte, în cazul în care unul dintre ei va fi cel care să părăsească emisiunea. În ciuda faptului că Robi s-a gândit de nenumărate ori să se descalifice și a spus că își dorește să plece acasă, acum, ajuns în față, întrebat care este regretul lui, a mărturisit că nu a cunoscut îndeajuns pe Teodora.

Totodată, se pare că lucrurile s-au schimbat în ceea ce privește dorința lui în competiție și a spus că își dorește să rămână în casă.

Robi: Ce regret aș avea? Că nu am cunoscut-o îndeajuns pe Teodora.

Andreea Mantea: O să o aștepți să iasă din casă?

Robi: Nu știu, doamna Andreea.

Nu știm ce ne rezervă viața!

Andreea Mantea: Astăzi, acum, în acest moment, care dorință este mai mare? Să pleci? Să te liniștești sau să rămâi și să o cunoști pe Teodora?

Robi: Să rămân, doamna Andreea!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Casian părăsește Casa Iubirii!

Citește și: VIDEO Ce discuții poartă Teodora și Moldo în camera roșie? „Pur și simplu și eu am realizat că ne simțim fără presiune.”

Teodora și Robi
Teodora și Robi[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Antoni regretă că nu a cucerit-o pe Virginia: „Virginia e fata după Rebecca, care mă atrage în sensul ăla, fizic vorbind.”

Dintre cei trei nominalizați, Casian este cel care părăsește Casa Iubirii și a fost întrebat de Andreea Mantea cum i s-a părut toată această experiență pentru el. Tânărul mărturisește că nu poate să descrie în cuvinte, nu se aștepta nici la această decizie, iar toate interacțiunile, experiențele și emoțiile au atins o cotă înaltă pentru el până acum. Pentru toată această experiență din casă, acesta are de dat nota maximă.

Andreea Mantea: Casian, pe scurt, cum a fost această experiență pentru tine, în afară de interesantă.

Casian: Nu știu, nu pot să descriu în cuvinte, nu mă așteptam, toate interacțiunile, experiențele, nivelul de emoții, de sentimente, nu mă așteptam la foarte multe chestii, deși, pot să zic că am experimentat multe de-a lungul timpului.

Andreea Mantea: Ce notă i-ai da?

Casian: 10+.   

Casian
Casian[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Antoni regretă că nu a cucerit-o pe Virginia: „Virginia e fata după Rebecca, care mă atrage în sensul ăla, fizic vorbind.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies