Robi își cere scuze față de Julia! Concurentul a făcut dezvăluiri emoționante despre Giuly, Bianca și Ștefan: „Nu mă simțeam foarte ok ieri pentru că au fost tensiuni. Sper să fim ok acum.”

Robi își cere scuze față de Julia! Concurentul a făcut dezvăluiri emoționante despre Giuly, Bianca și Ștefan: „Nu mă simțeam foarte ok ieri pentru că au fost tensiuni. Sper să fim ok acum.”
Robi își cere scuze față de Julia! Concurentul a făcut dezvăluiri emoționante despre Giuly, Bianca și Ștefan: „Nu mă simțeam foarte ok ieri pentru că au fost tensiuni. Sper să fim ok acum.”

Robi vrea să se împace cu toată lumea din casă.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, l-a avut în prim-plan pe Robi, care a făcut dezvăluiri emoționante despre ceilalți concurenți.

Robi îi cere scuze Juliei

Citește și: Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”

Robi își cere scuze față de Julia! Concurentul a făcut dezvăluiri emoționante despre Giuly, Bianca și Ștefan
Robi își cere scuze față de Julia[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Robi, adevăratul motiv pentru care a refuzat date-ul cu Julia! Ce spune Virginia despre această situație: „Trebuie să faci ce simți, nu să nu mergi din cauza mea.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Se pare că Robi a reflectat la cele întâmplate și a decis să își ceară scuze față de Julia.

Mai mult decât atât, concurentul le-a mulțumit Biancăi și lui Giuly peste sprijinul pe care i l-au acordat.

Vreau și eu să zic ceva. Vreau să îmi cer scuze față de Julia, în primul rând, pentru că eu cred că dacă ar trebui sau ar fi cazul să mergem la un date, ar trebui să ne simțim amândoi bine. Acum nu cred că este cazul.

M-am pus oarecum în locul ei și știu că și-ar dori să meargă la un date, chiar dacă nu cu mine sau cu oricine altcineva, știu că are nevoie de afecțiune, cum noi toți avem de altfel nevoie de cineva. Am încercat în grădină să discut cu ea și să o fac să înțeleagă niște chestii, dar nu a vrut. O să încerc să o fac să înțeleagă. E destul de matură și cred că poate să înțeleagă.
Vreau să le mulțumesc și fetelor, în special lui Giuly, pentru că m-a făcut să mă simt ok. Cred că aveam nevoie de treaba aia. Ești o companie foarte mișto și ai un stil de a explica lucrurile cu omuleții tăi de hârtie. Chiar a fost amuzant rău. Bianca, tot la fel, a încercat să îmi explice niște chestii și îi mulțumesc și ei. Nu mă simțeam foarte ok ieri pentru că au fost tensiuni și așa mai departe.
Eu sper să fim ok acum
.”, a spus Robi.

Robi și Ștefan au îngropat securea războiului

Robi și Ștefan au îngropat securea războiului
Robi și Ștefan au îngropat securea războiului[Sursa foto: Captură YouTube]

De asemenea, Robi a revenit la sentimente de prietenie și față de Ștefan. Cei doi concurenți și-au cerut scuze unul altuia și s-au îmbrățișat în semn de împăcare.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Robi: Și cu Ștefan am zis că nu am nicio problemă. Dacă este să ne contrazicem aici, ne contrazicem că asta e, nu e nicio problemă. Țin să îi cer și lui scuze.

Ștefan: Vin și eu cu scuzele mele. Nu neapărat pentru că le-ai spus tu, ci pentru că le simt eu. În continuare, vreau să te iau pe tine în brațe.

De acum încolo, chiar dacă ne contrăm, eu zic să rămână doar la chestie de contră, atât .”, au spus cei doi concurenți.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Virginia îl acuză pe Robi că a mințit-o atunci când a zis că nu o place pe Julia! Ce spune Robi despre această situație: „Nu vreau să îi fac în ambiție.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies