Robi, scos în față pentru comportamentul său și pus în fața descalificării. „Îți meriți această pedeapsă care este individuală.”

Robi, scos în față pentru comportamentul său și pus în fața descalificării. „Îți meriți această pedeapsă care este individuală.”
Robi, scos în față pentru comportamentul său și pus în fața descalificării. „Îți meriți această pedeapsă care este individuală.”

Robi a ajuns în fața concurenților cu riscul de a fi descalificat.

Tensiune în Gala din Casa Iubirii, după ce Robi a ajuns în fața concurenților cu riscul de a fi descalificat, din cauza comportamentului său avut în ultima perioadă. Andreea Mantea a explicat motivul pentru care a ajuns în față și l-a întrebat dacă regretă anumite lucruri din această emisiune.

Andreea Mantea: Astăzi nu ești scos în față din oficiu. Astăzi e diferit. Poate că ar fi fost corect să fi fost scos în față din oficiu și propus la eliminare de anumite persoane, dar atunci nu ar fi corect.

Și atunci cumva îți meriți această pedeapsă care este individuală. Este pentru tine.

Robi: Da, doamna Andreea.

Andreea Mantea: De ce zâmbești?

Robi: Pentru că.. nu știu.

Andreea Mantea: Vreau să știu dacă îți pare rău de ceva, dacă regreți ceva din această emisiune.

Robi: Mi-a plăcut, mă bucur că am făcut parte din acest proiect, clar mi-ar părea rău dacă aș pleca pentru că îmi place și am venit cu un scop aici, dar nu știu cât deranj... Am greșit, am greșit față de Antoni, îmi pare rău. Față de Rebecca, așa a fost pe moment. Sunt mai impulsiv și asta e.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce spune Robi despre amintirile cu Julia

Citește și: Discuția dintre Virginia și Moldo în camera roșie! Cei doi concurenți discută despre sentimentele lor: „Am făcut pași spre tine, dar voiam să văd și din partea ta.”

Julia
Julia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Alexandra își face filme sau Patrick chiar este interesat de ea? „Eu am intrat în camera roșie cu Alexandra râzând, pentru că am văzut atitudinea cu care ea m-a chemat pe mine.”

Andreea Mantea l-a întrebat pe Robi și despre amintirile cu Julia din emisiune, dar și despre experiența lui de până acum și ce anume ar schimba la el dacă ar avea ocazia.

Andreea Mantea: Robi, vreo amintire cu Julia îți vine în minte?

Robi: Toate.

Andreea Mantea: Vrei să-i spui ceva?

Robi: Să aibă grijă de ea și că este o femeie foarte mișto din toate punctele de vedere.

Andreea Mantea: După experiența ta pe care ai avut-o până acum, ce ai schimba la tine?

Robi: Comportamentul meu e în funcție de persoana lângă care stau. E rea, sunt rău, e bună, sunt foarte bun.

Nu am un comportament urât, nu am avut, băieții mă știu foarte bine cum sunt. Dacă îmi dau seama că femeia de lângă mine este pentru mine, eu fac foarte multe lucruri.

Robi
Robi[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Alexandra își face filme sau Patrick chiar este interesat de ea? „Eu am intrat în camera roșie cu Alexandra râzând, pentru că am văzut atitudinea cu care ea m-a chemat pe mine.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies