Rocco, înapoi “în joc”

Rocco, înapoi “în joc”
Rocco, înapoi “în joc”

În această seară, de la ora 22:30, Rocco Schiavone, eroul îndrăgitului serial omonim, difuzat la Kanal D2, se află internat în spital, însă ambițiosul polițist este decis să se recupereze rapid și să revină cât mai curând “în joc”.

  Pentru că Rocco se află în perioada de recuperare, la spital, după operația avută la rinichi, inspectorul adjunct Scipioni este detașat să se ocupe de cazul lui Roberto Sirchia, un industruiaș local, mort în timpul unei intervenții chirurgicale.

              Rocco, internat și el în același spital cu Roberto, nu stă deoparte atunci când află că prietenul său, Doctorul Negri, este cel acuzat de malpraxis și caută piste care să dezvăluie adevărul despre tragicul incident din instituția medicală.

Rocco îi este recunoscător medicului Negri pentru că i-a salvat viața, acesta fiind cunoscut drept un chirurg desăvârșit, și vrea să își ajute prietenul în această situație extrem de delicată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

              Celebrul inspector colaborează, îndeaproape, cu Sandra, pentru a-l ajuta în elucidarea cazului morții lui Sirchia, Rocco considerând că acesta a fost asasinat, iar apoi totul i s-a înscenat medicului chirurg.

              Ce dezvăluire uluitoare vor face inspectorul Rocco și adjunctul Scipioni, atunci când îi vor întâlni pe membrii familiei lui Sirchia, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, odată cu difuzarea unui nou episod, numai la Kanal D2. 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies