Rocco, prins între trecut și prezent

Rocco, prins între trecut și prezent
Rocco, prins între trecut și prezent

În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului “Rocco Schiavone” îl regăsesc pe controversatul polițist prins între trecut și prezent, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D2.

Cu ajutorul prietenilor săi, Furio, Brizio și Sebastiano, Rocco îi găsește pe cei responsabili pentru moartea celor doi tineri, iar aceștia sunt Luigi Baiocchi și Sandro Silvestri, doi traficanți de droguri cunoscuți.

Între timp, Rocco reușește și el să-și recapete încrederea Marinei și tot ce trebuie să facă acum este să-i aresteze pe cei doi criminali, urmând o operațiune delicată care are loc în portul Civitavecchia. Luigi Baiocchi reușește să scape din acțiunea Poliției, și încearcă să-l omoare pe Rocco, dar o ucide, din greșeală, pe Marina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Înapoi în prezent, la Aosta, Rocco își termină istorisirea în fața șefilor săi, Baldi și Costa, adăugând că Luigi Baiocchi a reușit să evadeze în America de Sud, unde ar fi fost ucis. Concluzia oamenilor Legii este că acum, fratele acestuia, Enzo Baiocchi, vrea să se răzbune pentru moartea fratelui său, de care îl consideră responsabil pe Rocco.

Povestea îi convinge pe șefii săi, dar Rocco nu le-a spus tot adevărul.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, numai la Kanal D2. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies