Rocco, pus în încurcătură

Rocco, pus în încurcătură
Rocco, pus în încurcătură

În această seară, de la ora 22:30, teribilul inspector de Poliție Rocco Schiavone, din serialul omonim, difuzat la Kanal D2, se va afla într-o situație delicată, în fața lui Gabriele, odată cu difuzarea noului episod al producției, la Kanal D2.

Vestea că Baiocchi a început să colaboreze cu autoritățile, îl ia prin surprindere pe Rocco; polițistul nu crede că se va ajunge la această situație într-un timp atât de scurt de la prinderea infractorului. În plus, jurnalista Sandra îi face o propunere interesantă lui Rocco, pentru ca Baiocchi să nu scape de sentință, în urma cooperării infractorului cu instituțiile abilitate ale Statului, și să se răzbune pe inspector.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cazul Romano Favre este departe de a fi rezolvat, iar Rocco consideră că, deși un indiciu important a fost găsit, ce poate conduce către aflarea criminalului, nu este suficient și continuă investigațiile în maniera proprie.

Presupusa vinovată de uciderea lui Favre, Cecilia Porta, îl pune în dificultate pe Rocco atunci când află că femeia este nimeni alta decât mama lui Gabriele.

Cum va reacționa Gabriele când află în ce este implicată mama sa, și ce soluție va găsi Rocco pentru a afla criminalul lui Romano Favre, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies