Rochia de mireasă a anului 2024! Renunță la ținuta clasică și alege trendul îndrăzneț, rochia mini cu pene și costumele cool din două piese!

Rochia de mireasă a anului 2024! Renunță la ținuta clasică și alege trendul îndrăzneț, rochia mini cu pene și costumele cool  din două piese!
Rochia de mireasă a anului 2024! Renunță la ținuta clasică și alege trendul îndrăzneț, rochia mini cu pene și costumele cool din două piese!

  Rochia de mireasă a anului 2024 este una îndrăzneață, iese din tipare atât în privința croielii, cât și a lungimii, culorii sau a accesoriilor  

Rochia de mireasă a anului 2024 se poate caracteriza printr-un singur cuvânt...îndrăzneață! Nimic din ce se purta în trecut nu mai este valabil acum, așa că, reprezentantele sexului frumos trebuie să fie mai nebunatice și să uite de ținutele clasice dacă vor să fie în trend.

Rochia de mireasă a anului 2024! ”Rochia mini, cea mai populară, fiindcă va fi mai mai scurtă ca niciodată”

Rochia de mireasă este HITUL fiecărei nunți, iar anul 2024 este unul al mireselor cu personalitate, care știu ce vor  își doresc și vor să iasă din tipare.

”Mergem clar în altă zonă, mireasa anului 2024 este o mireasă îndrăzneață, sigură pe ea, una care știe clar ce își dorește. Iar locul tradiționalei rochii de mireasă, care nu se va mai purta absolut deloc, este luat de costumele din mai multe piese, rochiile sacou, rochia mini, care este cumva cea mai populară, fiindcă va fi mai îndrăzneață și mai

scurtă ca niciodată. Ea apare și în acest an, însă nu neapărat ca a doua opțiune după cea clasică de la ceremonia religioasă, așa cum se întâmpla până acum, ci, de data aceasta, ca o primă opțiune.

Într-adevăr, miresele pot opta pentru o trenă detașabilă sau o fustă pentru momentul bisericii, dar apoi este obligatoriu ca accesoriile atașate să se scoată și să rămână doar cu superba rochia mini.”,

a spus designerul Andreea Mărcuță, în exclusivitate, pentru kfetele.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rochia de mireasă a anului 2024. ”Mireasa trebuie să poarte o rochie din pene”

Citește și: Nicu Bocancea, Adrian Perjovschi, Andreea Mărcuță și Ivona Nenu anunță „Wedding Trends 2024” pentru o nuntă perfectă

Rochia de mireasă a anului 2024 se diferențiază prin felul în care va fi croită. Aplicații spectaculoase reprezintă punctul forte, realizate de zeci de mâini care lucrează minuțios timp îndelungat pentru o singură ținută, pentru a-i oferi unicitate și o prețiozitate aparte.  Aplicațiile din pene, care dau o notă de glamour, au început să fie din ce în ce mai populare în ultimii ani, însă în anul 2024 designerii au promovat acest tip de aplicații și mai mult în colecțiile lor, fie ca accente decorativ sau creând întreaga ținută din acest tip de material.

 ”Rochiile spectaculoase sunt punctul nostru forte, rochiile la care lucrăm zeci și chiar sute de ore în atelier, franjuri lucrați manual, perluțe aplicate, penele revin în acest an pe podiumurile internaționale, dar și pentru noi designerii contează foarte mult, așa că le lucrăm ca și detalii sau chiar rochia în întregime. Vă dați seama cât de spectaculoasă și cât de bine arată o rochie de mireasă integral din pene, este fabuloasă și pune în evidență corpul femeii.

Pe de altă parte, este adevărat, rochiile lucrate manual durează foarte mult, uneori chiar luni de zile, de aceea, sfătuiesc mireasa să vină cu 3-8 luni înainte de marele eveniment să își facă ținuta. Nici prea din timp nu e bine, pentru că riscăm să ne plictisim de rochia aleasă, de modelul ales, apar și alte modele între timp, care este posibil să ne placă mai mult, iar de la o rochie ajungem să avem 2-3 și este păcat.”,

a mai explicat designerul Andreea Mărcuță pentru kfetele.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rochia de mireasă a anului 2024! Culorile vechi nu mai sunt la modă, alege silver sau gold cu aplicații

Andreea Mărcuță[Sursa foto: WOWnews]

Putem observa în tendințele acestui an în materie de rochie de mireasă o înlocuire cu niște costume cu o strălucire aparte, cu elemente spectaculoase și linii îndrăznețe. Sunt piese ușor de purtat, confortabile și cool în același timp, ce pot fi ușor repurtate ulterior, în mai multe contexte.

În privința culorilor, rochiile de mireasă vor fi și în acest caz în alt trend, nu se mai optează pe clasic. Albul neon nu mai este la putere de multă vreme. În anii precedenți, deja miresele au ales ivorie, iar acum, prima opțiune este un silver, un gold cu aplicații sau, de ce nu, pasteluri.  Ca un sflat, alegeți nebunia culorilor, este minunat, cum spuneam, în 2024, nu există bariere.”, a conchis Andreea Mărcuță pentru kfetele.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies