Rochia din radiografii, doua luni de munca intensa pentru designerul  Claudia Rawlings

Rochia din radiografii, doua luni de munca intensa pentru designerul  Claudia Rawlings
Rochia din radiografii, doua luni de munca intensa pentru designerul  Claudia Rawlings

Proaspat intoarsa din Marea Britanie, unde a studiat Designul Vestimentar , invatand ce inseamna Fashion cu adevarat, Claudia Rawlings vine cu ceva diferit pe piata de moda din Romania.

Una dintre piesele de rezistenta, care pune in valoare perfect talentul designerului, este rochia “Mysterious Dream”,  realizata 100% din radiografii.

“Este o rochie pe care am visat-o”,  spune Claudia Rawlings, zambind, atunci cand si-a amintit de unde a inceput povestea fabuloasei rochii. “Inainte sa plec din Romania, am urmat aici Scoala de Arte, la Brasov. Intr-o zi aveam nevoie de hartie colorata ca sa realizam un proiect, insa situatia m-a prins pe picior gresit.

Ca sa rezolv acesta dilema, am “apelat” la radiografiile pe care le avem in geata.  Atunci am realizat ce creatii incredibile pot iesi din combinatia material, radiografie”, continua designerul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ani mai tarziu, cand a devenit un designer consacrat, Claudia Rawlings a visat aceasta rochie a carei realizare a durat nu mai putin de 2 luni.

“Imi place sa combin elementele fine, precum matasea,  cu elementele brute, in acest caz, radiografia.  Rochia, care pare fragila  ca de sticla, este foarte grea, are corset si o crinoline elaborate.  Asimetria tiparului se completeaza perfect cu jocul texturilor despre care vorbeam mai devreme ”, conchide fashion designerul.

In viitorul foarte apropiat, designerul Claudia Rawlings lanseaza o nou colectie care, asa cum ne-a obisnuit deja, va contine o piesa cu adevarat speciala.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies