Rochii de dama cadou de Craciun, in functie de personalitate

Rochii de dama cadou de Craciun, in functie de personalitate
Rochii de dama cadou de Craciun, in functie de personalitate

Doamne si domnisoare, doar 2 saptamani ne mai despart de Craciun. Si pentru ca perioada cadourilor este in toi, cu siguranta vrei sa faci fericite cateva dintre prietenele tale, pe tine sau pe mama ta.

Si cum unei doamne ii sta bine intr-o rochie de calitate, anul acesta ar fi bine sa iti indrepti atentia catre achizitionarea unor rochii de dam a unice, moderne, dar cel mai important, la preturi accesibile. Si pentru ca timpul este scurt, noi am facut un mic research si am dat peste un brand de haine romanesc, HainedeVis, care aduce moda la picioarele tale. Si crede-ne pe cuvant ca nu exageram cu nimic.

In plus, nu mai trebuie sa colinzi magazinele pentru ca plasezi comanda rapid pe site, iar produsele vin acasa sau la birou prin curier rapid.



De aceea, am facut o lista cu cateva rochii de dama care se potrivesc mai multor tipologii si personalitati de femei. Sunt ideale atat pentru petrecerile de Sarbatori, cat si in momentele de relaxare la shopping sau la o sueta cu prietenele.


Rochia de dama Despina, cadoul de Craciun pentru femeia cu atitudine

Cu printuri de inspiratie traditionala, confectionata din crep elastic, care se muleaza perfect pe corp, acest model de rochii de dama imbina subtil si rafinat specificul romanesc cu design-uri in tendinte. Poate fi purtata atat la birou, cu un sacou office, cat si la evenimente de seara, impreuna cu o pereche de pantofi stiletto si un clutch in culori metalice.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Rochia de dama Lolly, pentru femeia care nu trece neobservata


Se spune ca, de cele mai multe ori, trebuie sa ai atitudine ca sa porti anumite modele de rochii de dama. Noi nu suntem de acord cu asta, iar in sprijinul motivatiei vine un model care starneste furori printre fashioniste.
Rochia de dama Lolly reprezinta combinatia perfecta intre materialul lejer si croiuri gandite sa iti puna in valoarea feminitatea. Aceasta rochie unica, pe care o poti face cadou de Craciun, are maneci evazate si o croiala ce avantajeaza orice tip de silueta. In orice combinatie, rochia Lolly nu te va lasa sa treci neobservata!



Rochia de dama Dolly, ideala pentru cele care iubesc trandafirii

Realizata din triplu voal, cu insertii cu trandafiri in partea de sus si spatele gol iti pune in evidenta sanii si umerii.
Sa nu mai vorbim ca este un model ce ascunde foarte bine kilogramele in plus si te transforma pe loc in regina balului. Noi credem ca este un model de rochii de dama ce se potriveste foarte bine de Revelion, pentru ca poti dansa si misca in voie, fara sa te simti incorsetata. Fie ca o alegi pentru tine sau o prietena draga, este un cadou de Craciun cu care nu ai cum sa dai gres!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Rochia
Joana, o combinatie sport-casual inteligenta

Oricand poti iesi din anonimat, chiar daca mergi doar la shopping sau cu cainele in parc. Realizata din bumbac flausat, este numai buna in aceasta perioada. Croiul lejer si gluga  apara nu doar de frig, ci si de monotonie, pentru ca poate fi purtata indiferent de agenda zilnica.

Rochia de dama sport Army, pentru personalitati pline de curaj

Peste tot ni se spune ca trebuie sa ai ceva curaj ca sa porti tinuta de armata.
Este partial adevarat. Daca esti o fire cu o energie debordanta, careia ii place disciplina si are un curaj nebun sau cunosti o astfel de femeie, rochia de dama Army este facuta pentru ea! Este realizata din bumbac de cea mai buna calitate, usor elastic, pentru a-ti oferi confort si mobilitate. Modelul acesta de rochie de dama este prevazut cu gluga, iar croiala asimetrica, mai lunga in spate decat in fata, decupata in laterale, ofera picioarelor un aspect tonifiat si le alungeste optic.

Asadar, chiar ai de unde alege cele mai bune cadouri de Craciun! Indiferent pentru cine cumperi aceste modele de rochii de dama, noi iti garantam ca nu ai cum sa dai gres. Sarbatori fericite!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies