Rochii de mireasa pentru luna lui ,,cuptor” (luna iulie)

Rochii de mireasa pentru luna lui ,,cuptor” (luna iulie)
Rochii de mireasa pentru luna lui ,,cuptor” (luna iulie)

Cu toate ca sezonul nuntilor coincide cu sezonul estival si un numar impresionant de cupluri isi doresc o nunta in perioada aceasta, nu inseamna ca nu sunt si unele neplaceri.

Iar cele mai multe sunt legate de vreme, bineinteles. Cuplurile ce aleg sa isi uneasca destinele in luna iunie sunt mai norocoase, pentru ca foarte rar s-au inregistrat temperaturi extrem de ridicate in aceasta perioada. Sunt temperaturi normale pentru vara, insa suportabile, asa ca nu vor fi neplaceri din punctul acesta de vedere. 

Insa, in luna iulie de exemplu (luna preferata a viitorilor miri) lucrurile se schimba.

Se pot inregistra temperaturi de 40 de grade, ceea ce inseamna disconfort sport si oricand poate veni o furtuna de vara. Asa ca viitorii miri si invitatii trebuie sa fie pregatiti in caz de orice, astfel incat ziua sa se poata desfasura in cele mai bune conditii. 

Si pentru ca mirii trebuie sa arate cel mai bine in acesta zi, dar sa se simta si confortabil, avand in vedere canicula, ambii ar fi bine sa isi gaseasca tinute confortabile, din materiale calitative si racoroase. 

Iar mireasa este cea mai norocoasa, pentru ca nu trebuie sa poarte camasa si sacou, are libertatea de a alege o rochie vaporoasa, o rochie in care sa arate ca o printesa si in care sa se simta perfect. Ideal ar fi ca miresele sa se indrepte spre rochii din materiale usore, cum ar fi tulle, rochii care au croieli lejere, care sa le permita sa se miste in voie si in care sa nu le fie prea cald.

Asa ca, in continuare o sa va prezentam cateva rochii de mireasa perfecte pentru luna iulie, rochii pe care viitoarele mirese le vor aprecia din ce in ce mai mult pe masura ce va trece timpul. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prima recomandare este Rochia de mireasa Carati, o rochie racoroasa si vaporoasa, pe care o vor aprecia multe mirese.

Are un croi stil sirena, o trena superba si un corset semi-transparent, impodobit cu aplicatii care sclipesc. Fusta este din tafta si este perfecta pentru o vreme caniculara. 

Daca vreti o rochie spectaculoasa, cu o fusta de printesa, insa va ganditi ca v-ar fi mult prea cald, atunci alegeti o rochie cu trena fusta detasabila. Rochia Amalfi 2 in 1 este alegerea perfecta.

La baza, este o rochie tip sirena cu fusta din tafta si corsetul semi-transparent, decorat cu dantela. Insa, rochiei i se poate atasa in fusta din tulle fin de matase si astfel, veti avea doua rochii de mireasa. Fusta o puteti atasa si detasa oricand doriti (la biserica, pentru sedinta foto etc.) si astfel in momentele in care va este cald si vreti mai multa libertate de miscare, veti ramane doar cu rochia tip sirena. 

Iar daca va doriti o rochie care sa se potriveasca intr-un cadru de poveste, o rochie ideala pentru o nunta pe malul marii de exemplu, va recomandam Rochia de mireasa Argenta. Este o rochie din tulle si dantela inflorata, o rochie usor de purtat si care nu o sa va incomodeze. 

Asadar, daca nunta voastra are loc vara, in special in iulie, acestea sunt rochiile pe care vi le recomandam!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

6 locuri pe care le poți vizita în Milano

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies