Rochii de seara si bijuterii spectaculoase accesibile pentru toate femeile. Alege un brand national de top

Rochii de seara si bijuterii spectaculoase accesibile pentru toate femeile. Alege un brand national de top
Rochii de seara si bijuterii spectaculoase accesibile pentru toate femeile. Alege un brand national de top

Romancelor le place terapia prin shopping, cel putin asa o arata studiile specialistilor. Alege rochii, bijuterii si ii de la brandul national "Din inima", care a fost premiat pe marile podiumuri ale lumii.

Cine este in spatele brandului national "Din inima"

Sub această denumire se realizează, dincolo de Prut, articole de calitate, care se aliniază ultimelor tendinţe internaţionale în îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.

Pe lângă mândria de a vedea colecţii inspirate din folclor pe podiumurile festivalurilor internaţionale de fashion, această strategie a avut un efect cuantificabil la nivel social- restructurarea  domeniului  industriei  uşoare a făcut 16.6% din exporturile Republicii Moldova să provină din această zonă, ceea ce a generat locuri de muncă pentru aproape 30.000 de oameni şi venituri de peste 400 de milioane de euro în 2017.

Dincolo de cifre, doar la începutul anului 2018 rochiile spectaculoase  de seară semnate Evgheni Hudrojcov (EHO design) au impresionat la Harbin Fashion Week din China, bijuteriile Rodicăi Braga s-au plasat pe locul 25 în tendinţele anului la Festivalul Internaţional de bijuterii Bijorhca de la Paris iar iile reinterpretate ale Valentinei Vidraşcu au îmbrăcat nenumărate vedete.

Tinutele brandului "Din inima" pot fi gasite si la Festivalul Vinului Moldovenesc

Aşadar, dacă activitatea voastră preferată în pauza de masă este să faceţi un mic research on-line pentru cele mai frumoase ţinute pentru sărbătorile care se apropie, să nu vă mire dacă printre favoritele voastre se vor afla brandurile Din Inimă, pe care, de altfel, le puteţi găsi şi la Festivalul Vinului Moldovenesc care are loc pe 6 şi 7 octombrie, la Snagov, unde, pe langa 20 de crame de top, vizitatorii vor asista la concerte cu Zdob si Zdub, Carla’s Dreams, The Mono Jacks, Byron, Cuibul, Nadia Trohin şi Mircea Tiberian, Valeria Stoica şi Irina Sârbu.

Preţul unui bilet este de 40 de lei şi include, pe langa accesul în ambele zile de festival, 10 degustări. Transportul este gratuit între Bucureşi şi Snagov (tur-retur) în intervalul orar 11:30-23:00, iar autobuzele vor pleca din staţia de RATB Muzeul Ţăranului Român, bdul. Ion Mihalache.

Detalii despre festival şi despre bilete: www.vinulmoldoveifest.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Masti naturale pentru fiecare tip de ten

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies