Rochii de seara speciale pentru evenimente la care vrei sa arati perfect!

Rochii de seara speciale pentru evenimente la care vrei sa arati perfect!
Rochii de seara speciale pentru evenimente la care vrei sa arati perfect!

Rochii de seara speciale pentru evenimente la care vrei sa arati perfect!

Rochii de seara speciale pentru evenimente la care vrei sa arati perfect!De cand nu ai mai facut shopping online? Astazi iti propunem sa iti intregesti garderoba cu piese vestimentare pe care le poti purta la evenimentele deosebite, la care vrei sa arati perfect, mai ales daca esti in centrul atentiei. Stim cat de important este sa alegi tinute care sa te reprezinte si sa iti puna in evidenta trasaturile, asa ca in continuare iti vom prezentam cinci rochii de seara speciale, pe care le poti comanda online.

Dupa cum vei vedea, sunt rochii pentru toate gusturile si pentru ocazii diferite, asa ca ai de unde alege!

Ai purtat vreodata o rochie tip sacou? Daca nu, este momentul sa adaugi garderobei tale o astfel de piesa vestimentara! Rochiile tip sacou sunt elegante, dar au si o nota de masculinitate ce le face speciale. Sunt ideale pentru evenimentele la care iti doresti sa iesi in evidenta cu un look modern si impunator.

Recomandarea noastra? O Rochie Atmosphere tip sacou rosie cu paiete. Aceasta are textura de stofa si este decorata cu paiete multicolore pe o parte (in special paiete rosii, negre si argintii). Are un decolteu senzual petrecut, maneci lungi si se inchide cu nasturi negri, eleganti. Este o rochie ce nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a fi remarcata.

Pentru evenimentele la care iti doresti o rochie de inspiratie vintage, care sa iasa in evidenta pentru eleganta ei si pentru modul in care iti imbraca trupul, iti recomandam Rochia Xara din dantela bleumarin

accesorizata cu franjuri. Aceasta se remarca prin design-ul ei deosebit, vintage, asemanator rochiilor din anii ‘20: franjurile si croiala rochiei sunt cele care ii confera acest vibe. Este o rochie cu o platca de tul nude, cu decolteu in forma de inima si cu o culoare deosebita. De mentionat si faptul ca este fabricata in Romania!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vara este anotimpul perfect pentru a purta rochii albe. Se potrivesc cu o piele bronzata, cu un machiaj luminos, pe baza de produse cremoase si cu accesorii aurii. In acest sens, iti recomandam Rochia Atmosphere alba cu o maneca si fulgi. Rochiile cu o singura maneca fac in continuare furori printre pasionatele de fashion si se pare ca nu vor iesi prea curand din trend.

Aceasta rochie are un croi cambrat, o texura de bistrech, se inchide cu fermoar la spate, prezinta un decolteu adanc si un umar bufant accesorizat cu fulgi.

Rochiile cu broderie florala sunt pe placul tot mai multor persoane. Daca si tie iti plac, iti sugeram Rochia MBG neagra de ocazie cu broderie florala. Aceasta este fabricata in ROmania, are maneci trei sferturi din tulle cu buline, talia este accentuata de o funda stilizata neagra, iar broderia florala este prezenta in partea de sus, in zona decolteului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Si ultima rochie din aceasta serie este Rochia Atmosphere de seara din tafta cu crapatura adanca. Bineinteles ca nu puteam sa nu iti prezentam si o rochie lunga, pentru ocazii speciale. Aceasta are talia marcata, un decolteu adanc in V, crapatura pe picior si o textura de tafta.

In incheiere, asteptam parerea ta in legatura cu toate aceste rochii de seara! Care ti-a placut cel mai mult?



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies