Rochii fabuloase pentru zile toride, de vara! Iata care sunt recomandarile noastre!

Rochii fabuloase pentru zile toride, de vara! Iata care sunt recomandarile noastre!
Rochii fabuloase pentru zile toride, de vara! Iata care sunt recomandarile noastre!

Vara este mai mult decat un anotimp, este o stare de spirit, iar cand lumina soarelui se imbina cu reflexiile apei, materialele pretioase si armonia liniilor, rezulta o vara fabuloasa.

 

Muzele colectiei SUMMER by CRISTALLINI sunt Diana Enciu si Alina Tanasa (www.fabulousmuses.net) care au ales rochii de seara si de cocktail „fluide” pentru a ilustra tabloul idilic al unei dupa-amieze de vacanta.
Rochia alba a fost „la piece de resistance”. In varianta mini de zi sau maxi de seara, rochia alba reprezinta o alegere sublima pentru o zi torida de vara.
Realizata din voal de matase naturala cu detalii romantice, precum aplicatiile manuale, florile „laser-cut”,  tul-ul si pretioasa dantela Chantilly, rochia CRISTALLINI in varianta mini se poate „metamorfoza” prin intermediul accesoriilor, dintr-o rochie bridal, intr-una casual sau de cocktail. Rochia maxi, alba poate fi o varianta romantica, atat pentru ziua nuntii, cat si pentru o croaziera pe Mediterana sau pentru un week-end la mare.
Fresh si fructat, verdele menta cucereste prin aspectul „racoritor” pe care il ofera unei tinute estivale.
O rochie baby –doll din voal de matase naturala cu dantela si aplicatii se incadreaza perfect in decorul insorit al unei zile de vara, iar varianta de sirena reinterpretata cu ajutorul fasiilor din vol de matase ofera o nota „glam” oricarei aparitii.
Nuantele pietrelor pretioase in combinatie cu matasea regala te vor cuceri instant. Fabulous Muses au ales rochii de seara CRISTALLINI in nuante de verde smarald si rosu rubiniu ce denota aristocratia moderna.
Creatii 100% autohtone, rochiile CRISTALLINI sunt acum disponibile si la nivel international si pot fi achizitionate din orice colt al lumii de pe site-ul www.cristallini.com, livrarea fiind gratuita. In Romania, acestea sunt disponibile in showroom-ul din Splaiul Unirii, nr 108 sau pe www.cristallini.ro.

Muzele colectiei SUMMER by CRISTALLINI sunt Diana Enciu si Alina Tanasa( www.fabulousmuses.net) care au ales rochii de seara si de cocktail „fluide” pentru a ilustra tabloul idilic al unei dupa-amieze de vacanta.



Rochia alba a fost „la piece de resistance”. In varianta mini de zi sau maxi de seara, rochia alba reprezinta o alegere sublima pentru o zi torida de vara. Realizata din voal de matase naturala cu detalii romantice, precum aplicatiile manuale, florile „laser-cut”,  tul-ul si pretioasa dantela Chantilly, rochia CRISTALLINI in varianta mini se poate „metamorfoza” prin intermediul accesoriilor, dintr-o rochie bridal, intr-una casual sau de cocktail.
Rochia maxi, alba poate fi o varianta romantica, atat pentru ziua nuntii, cat si pentru o croaziera pe Mediterana sau pentru un week-end la mare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Fresh si fructat, verdele menta cucereste prin aspectul „racoritor” pe care il ofera unei tinute estivale. O rochie baby –doll din voal de matase naturala cu dantela si aplicatii se incadreaza perfect in decorul insorit al unei zile de vara, iar varianta de sirena reinterpretata cu ajutorul fasiilor
din vol de matase ofera o nota „glam” oricarei aparitii.

Nuantele pietrelor pretioase in combinatie cu matasea regala te vor cuceri instant. Fabulous Muses au ales rochii de seara CRISTALLINI in nuante de verde smarald si rosu rubiniu ce denota aristocratia moderna.



Creatii 100% autohtone, rochiile CRISTALLINI sunt acum disponibile si la nivel international si pot fi achizitionate din orice colt al lumii de pe site-ul www.cristallini.com
, livrarea fiind gratuita. In Romania, acestea sunt disponibile in showroom-ul din Splaiul Unirii, nr 108 sau pe www.cristallini.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies