Rochiile unei romance ajung an de an pe covorul rosu, la Premiile Oscar. Cine este designerul si cum a ajuns ea sa patrunda in lumea stralucitoare de la Hollywood

Rochiile unei romance ajung an de an pe covorul rosu, la Premiile Oscar. Cine este designerul si cum a ajuns ea sa patrunda in lumea stralucitoare de la Hollywood
Rochiile unei romance ajung an de an pe covorul rosu, la Premiile Oscar. Cine este designerul si cum a ajuns ea sa patrunda in lumea stralucitoare de la Hollywood

Aradeanca Mona Felba se poate considera un om cu adevarat norocos. Tinutele createle de ea au ajuns sa fie purtate si etalate la Gala de decernare a premiilor Oscar, cel mai important eveniment care are loc in industria cinematografica internationala.

Anul acesta, actrita Tamara Henry a purtat la Gala Oscar din nou o tinuta semnata Felba si a facut senzatie cu rochia sa. Atat pe covorul rosu, cat si la receptia ce a urmat.

Mona Felba este din Arad si in trecut a facut parte din echipa actorilor de la “Chestiunea Zilei”. Azi, ea este designer de succes si a dat lovitura in SUA. 

Dupa “Chestiunea Zilei”, Mona Felba s-a stability in Austria, unde a locuit vreme de 14 ani. De designer vestimentar s-a apucat in 2012, cand s-a intors in Romania definitiv si si-a deschis un atelier de creatie. Un an mai tarziu, designerul a participat la o prezentare de moda, desfasurata la Praga, unde a avut norocul sa il cunoasca pe regizorul Steven Barber, logodnicul actritei Tamara Henry.

“Ne-am cunoscut la Praga si, ulterior, ne-am imprietenit pe o retea de socializare. Astfel, el a avut ocazia sa vada de tinute realizez si pentru ca i-au placut atat de mult m-a rugat sa concept 3 rochii pe care sa i le trimit in SUA, promitandu-mi ca ma va ajuta cu promovarea. Logodnica sa, actrita Tamara Henry, le-a vazut si a dorit sa le patreze pe toate 3 pentru ea.

De atunci, de 4 ani, Tamara Henry poarta la Gala Premiilor Oscar tinute care imi poarta semnatura. La fel procedeaza cand merge la Balul Marinei Americane sau la alte evenimente importante.

Anul acesta, actrita Bai Ling a apreciat rochia Tamara Henry, iar aceasta i-a oferit informatiile si i-a vorbit despre mine. Sunt oameni minunti, au filmat totul si mi-au trimis poze si un filmulet video ca sa vad cat de apreciate sunt creatiile mele in randul actritelor de la Hollywood.

Cea mai scumpa rochie pe care am vandut-o in SUA a costat 2.000 de dolari”, a declarat designerul Mona Felba pentru kfetele.ro.  



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Denisa de la "Bravo, ai stil!", fierbinte intr-un costum de baie minuscul! Uite cum arata!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies