Rocsana Marcu, operată de urgență! Primele declarații

Rocsana Marcu, operată de urgență! Primele declarații
Rocsana Marcu, operată de urgență! Primele declarații

Rocsana Marcu, operată de urgență la picior.

Rocsana Marcu a suferit ieri o intervenție la genunchiul drept. Blondina a povestit, în direct la Teo Show, ce a pățit și cum a ajuns pe mâna medicilor. Aflată în stațiunea Olimp, unde are un contract pe perioada verii cu un complex hotelier din stațiunea de la malul mării, Rocsana Marcu s-a operat în Constanța.

Rocsana Marcu, operată de urgență! Primele declarații

"M-am operat ieri.

Dacă nu ies afară și stau în pat, nu realizez cât e ceasul. Of, piciorușul meu! A sărit meniscul. Și în stânga, și în dreapta, și intern, și extern. Mi-a fost afectat și ligamentul. După operație nu am simțit niciun fel de durere. Dl doctor mi-a spus să mă plimb. Dl doctor mi-a zis că sigur am făcut eu vreo mișcare greșita. Am tot alergat pe plajă și, din câte am înțeles, nu e prea ok pe nisip.
Mi-am sucit de câteva ori piciorul pe nisip, recunosc! Lucrez așa în fiecare seară, prezint evenimente și cânt. Peste câteva zile voi fi mai bine, o să renunț și la aceste bandaje",
a declarat Rocsana Marcu la Kanal D.

Rocsana Marcu nu s-a întors la București, ci a decis să se opereze în Constanța.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Am găsit un medic bun în Constanța. Tot aici am găsit și recuperare. M-am acomodat aici, copiii se simt bine, le place. De la medicamente sunt așa vorbăreață", a mai spus Rocsana Marcu într-o intervenție în direct în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actorul Damian Crâșmaru a murit la vârsta de 88 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies