Rodia, cu o concentraţie mare de antioxidanţi, este unul dintre fructele care trebuie consumat cât mai des, în special, în sezonul rece.
Acest fruct conţine de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât vinul roşu sau ceaiul verde. În mod natural, rodia creşte în zone că Afganistan, Pakistan, Iran, Himalaya, nordul Indiei, dar se cultivă şi în zonele mediteraneeană, caucaziană, Asia, Malayezia, Spania, California, Arizona etc.
Acest fapt este excelent pentru că astfel au acces la fructe cât mai mulţi oameni. Sezonul rodiilor este toamna, în lunile septembrie-noiembrie, deci este anotimpul perfect pentru a face cure cu rodii.
Efectele benefice ale consumului de rodie
Înşirăm o pleiadă de efecte benefice ale consumului de rodii: are efecte anti-îmbătrânire, lupta împotriva apariţiei unor maladii că Alzheimer, cancer, boli de inima, artrite şi chiar protejează creierul fătului.
Este recomandat că şi femeile gravide să consume suc de rodii deoarece protejează creierul micuţilor de eventualele afecţiuni ce pot apărea din cauza proastei oxigenari sau a circulaţiei sângelui necorespunzătoare, a demonstrat un studiu realizat de către Universitatea de Medicină St.
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>