Rolul femeii in bucătărie. Cum să găsiți un echilibru care să vă satisfacă și să vă aducă bucurie în timpul activităților culinare!

Rolul femeii in bucătărie. Cum să găsiți un echilibru care să vă satisfacă și să vă aducă bucurie în timpul activităților culinare!
Rolul femeii in bucătărie

În zilele noastre există multe femei care nu își mai fac simțită prezența în bucătărie. Ele aleg să comande sau de cele mai multe ori să mânânce în oraș. Iată în rândurile de mai jos care este rolul femeii moderne în bucătărie.

Iuliana Dabija, specialist în nutriție și psihonutriție, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre femeia modernă și rolul acesteia în bucătărie.

1. Comunicarea deschisă

Rolul femeii in bucătărie[Sursa foto: Freepik]

2. Planificarea împreună

In ultimii ani femeile s-au îndepărtat din bucătărie, iar acest lucru s-a întâmplat pentru că acestea nu se mai regăsesc. Cele mai multe își doresc să facă orice altă activitate decât să piardă timpul în bucătărie.

„În anii care au tot venit am sesizat o oarecare îndepărtare a femeii în bucătărie și asta pentru că nu se mai regăsesc multe dintre ele și văd pe rețelele de socializare că ele nu își doresc să stea în bucătărie, deoarece vecina lor se duce la salon să își facă unghiile”, a spus specialistul.

3. Rotația sarcinilor

Totul despre femeia modernă și rolul ei în bucătărie
Totul despre femeia modernă și rolul ei în bucătărie[Sursa foto: freepik]

4. Echilibru și flexibilitate

Este minunat să putem face ceva cu plăcere pentru familia noastră, pentru copilul nostru sau pentru partenerul nostru, iar ceea ce poate face femeia cu energia ei în bucătărie, nu se va putea compara cu nimic.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ceea ce se întâmplă acasă este în controlul nostru, atât ca valoare calorică, cantitate, dar și calitate.

Nu este nimic greșit dacă bărbatul își dorește să gătească sau să își susțină femeia.

„E minunat să putem face cu plăcere ceva pentru familia noastră, pentru copilul nostru, pentru partenerul nostru, iar ceea ce într-adevăr poate să facă femeia cu energia ei în bucătărie nu se va compara niciodată cu nimic. Ce se întâmplă acasă este și în controlul nostru, ca și valoare calorică ca și cantitate, ca și calitate, adică este în controlul femeii sau al bărbatului și nu este nimic greșit în contextul în care bărbatul vrea să gătească sau să își susțină sau

să își ajute femeia, îl lăsăm să facă sau să ne ajute și este foarte bine”,
a mai mărturisit specialistul.

5. Învățați unul de la celălalt

Totul despre femeia modernă și rolul ei în bucătărie
Totul despre femeia modernă și rolul ei în bucătărie[Sursa foto: freepik]

6. Susținere reciprocă

Chiar dacă nu este nicio problemă ca bărbatul să își ajute femeia în bucătărie, unele lucruri sunt menite să fie făcute doar de acestea. Există foarte puține femei care sunt atente în bucătărie și care prin frumusețea și prin tainele pe care le știu, așază mâncarea într-un fel care va pica foarte bine tuturor, inclusiv ei.

Specialista în nutriție este mândră că este femeie și vrea să le transmită tuturor că nu este un lucru rău să stai în bucătărie, nici să gătești pentru familia ta, nici să dau din frumusețea sufletului tău, pentru ceea ce este în jurul tău.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

7. Împărțiți bucuria

Totul despre femeia modernă și rolul ei în bucătărie
Totul despre femeia modernă și rolul ei în bucătărie[Sursa foto: freepik]

„Cu toate astea, este un pic diferit când ceea ce este cumva dat să facă femeia, să facă, pentru că sunt foarte puține femei care sunt atente că prin frumusețea și prin tainele pe care ele le știu, așază mâncarea într-un fel care va pica foarte bine tuturor, inclusiv ei, cea care a gătit. Femeile sunt ființe acordate la natură și în cursul vieții, prin ciclurile naturale, prin experiența și prin tot ce au trăit, au o experiență integrată, care, de fapt, ne aduce nouă ca femei cunoașterea.

Pentru mine este un privilegiu că sunt femeie, nu este în niciun alt fel și vreau să le transmit tuturor femeilor că nu este niciun lucru rău să stai în bucătărie, nici să gătești pentru familia ta, nici să dai din frumusețea sufletului tău, pentru ceea ce este în jurul tău”, a spus nutriționistul.

Totul despre femeia modernă și rolul ei în bucătărie
Totul despre femeia modernă și rolul ei în bucătărie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum eliminăm toxinele din corp



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 Salate de crudități pentru slăbit. Le vei adora

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies