Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale: "Din Rusia vor navali in masa..."

Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale:
Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale: "Din Rusia vor navali in masa..."

Ucraina se afla pe un butoi de pulbere si conform ultimelor evenimente este posibil ca un alt razboi mondial sa se declanseze. In timp ce marile puteri ale lumii stau si privesc fara reactie, Rusia este acuzata ca doreste inceperea celui de-Al Treilea Razboi Mondial.

La prima vedere acest scenariu pare desprins dintr-o carte science-fiction, dar daca privim profetiile efectuate in trecut de catre celebrul Nostradamus, putem sa cream o imagine interesanta. Cert este faptul ca prezicatorul francez a vazut, in urma cu peste 500 de ani, ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia. Mai mult de atat, prima tara cucerita va fi Romania. Descrierea este de o violenta deosebita iar gravitatea limbajului indica faptul ca atunci cand aceste evenimente vor avea loc,impactul asupra populatiei nationale dar si globale,va fi unul major.

Iata si catrenul in cauza:

Din Rusia vor navali in masa..
Distrugatorul Antic va ruina acel oras,
Violenta distruge „Romanie” va suferi,
Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.

Citeste si: Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, care a prezis dezastrul din Colectiv si cutremurele din Romania, loveste din nou! Ce se va intampla cu tara noastra in 2017: "Vin cele rele si dureroase si..."

Daca includem ideea ca Ucraina a fost cucerita cu mult timp inainte ca un razboi

adevarat sa inceapa, atunci conform celor scrise de Nostradamus, urmatoarea tara pe lista Rusiei este Romania.

Citeste explicatia profetiei pe pagina a treia.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Baba Vanga a avut dreptate: 2016 a fost cel mai SANGEROS an! Atentatele din Ankara si Berlin, confirmate! Cum arata "anul terorii" prin ochii orbi ai clarvazatoarei! Atentie, poze SOCANTE

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies