Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale: "Din Rusia vor navali in masa..."

Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale:
Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale: "Din Rusia vor navali in masa..."

Ucraina se afla pe un butoi de pulbere si conform ultimelor evenimente este posibil ca un alt razboi mondial sa se declanseze. In timp ce marile puteri ale lumii stau si privesc fara reactie, Rusia este acuzata ca doreste inceperea celui de-Al Treilea Razboi Mondial.

Termenul „Romanie”,care inseamna „Romanii”, este considerat de unii ca ar face referire la Italia insasi,catrenul descriind un atac de proportii asupra Italiei.Altii insa au remarcat faptul ca este specificat in finalul catrenului efectul politic si militar pe care il produce acest atac al Rusiei: „Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.”

Acest vers, de fapt, sugereaza indirect ca romanii se trag dintr-un popor latin si ca pana la urma este vorba despre tara noastra care va fi lovita de violenta fara precedent al imperiului Rusiei. Pe de cealalta parte, daca un razboi mondial se declanseaza este normal ca prima tara atacata de Rusia sa fie Romania si nu Italia.

Sursa: efemeride:ro/ napocanews.ro
 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Baba Vanga a avut dreptate: 2016 a fost cel mai SANGEROS an! Atentatele din Ankara si Berlin, confirmate! Cum arata "anul terorii" prin ochii orbi ai clarvazatoarei! Atentie, poze SOCANTE

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies