România, sub imperiul zăpezilor! Ciclonul cu urgia albă se apropie de România

România, sub imperiul zăpezilor! Ciclonul cu urgia albă se apropie de România
România, sub imperiul zăpezilor! Ciclonul cu urgia albă se apropie de România

Meteorologii au emis o alertă de ninsori abundente, viscol, ploi şi polei, care a intrat în vigoare şi va fi valabilă până vineri la prânz.

Ciclonul care aduce ninsorile vine dinspre Marea Mediterană, adică dintr-o zonă mai caldă, faţă de cel anterior, care venise din nord, dinspre Islanda şi care adusese temperaturi extrem de scăzute, chiar sub minus 20 de grade şi zăpada îngheţată.

Ciclonul care va ajunge acum în România se va alimenta cu umiditatea din Marea Neagră, astfel că cele mai multe precipitaţii vor fi în est şi sud-est. Precipitaţiile vor fi cu grad de umiditate mai ridicat, astfel că în sud, zăpada va fi mai apoasă, iar în Dobrogea vor fi predominant ploi şi va exista risc de polei.

În Bărăgan va fi risc de polei, de asemenea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În Moldova, stratul nou de zăpadă va fi de 20 de cm, iar în Bucureşti până la 10 cm.

Temperaturile vor fi uşor ridicate, în limite normale. De exemplu, în Bucureşti vor fi minus 2 grade.

După ce acest ciclon se va îndepărta de România, va reveni cel din nordul Europei. Vor scădea din nou temperaturile, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Bucureşti ajungându-se la minus 10 grade, explciă meteorologii.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dieta Mara Bănică: a slăbit 15 kilograme în două luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies