Romanii cheltuiesc 5000 euro pe Revelion in Maldive

Romanii cheltuiesc 5000 euro pe Revelion in Maldive
Romanii cheltuiesc 5000 euro pe Revelion in Maldive

Dupa cum spune si vechiul proverb romanesc “Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car”, sfarsitul lunii iulie debuteaza cu lansarea ofertelor de Revelion si pachetele speciale de early booking. Paralela 45 introduce anul acesta Revelionul in Maldive, o destinatie asociata pana acum cu vacanta lunii de miere.

„Romanii au inceput sa prinda gustul tarilor exotice, unde ajung sa cheltuie aproximativ 5000 euro de persoana pentru un sejur de 7 zile. Majoritatea ofertelor in Maldive sunt all inclusive, iar pe o insula activitatile din cadrul resortului sunt incluse ”, a explicat dl. Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

„Romanii au inceput sa prinda gustul tarilor exotice, unde ajung sa cheltuie aproximativ 5000 euro de persoana pentru un sejur de 7 zile.
Majoritatea ofertelor in Maldive sunt all inclusive, iar pe o insula activitatile din cadrul resortului sunt incluse”, a explicat dl. Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

Insulele Maldive situate in Oceanul Indian au o suprafata totala de aproximativ 300 kilometri patrati, iar populatia numara putin peste 300.000 de locuitori. Capitala statului este Male, tot aici aflandu-se si aeroportul principal “Male International”. De aici pornesc in toate directiile barci rapide si hidroavioane catre principalele atoluri.

Clima este tropical-musonica, cu doua anotimpuri bine definite: cel uscat (se suprapune perioadei de iarna) si cel musonic (se suprapune pe lunile de vara). Perioada perfecta de vizitare este intre noiembrie si aprilie, apoi vine musonul, iunie fiind cea mai ploioasa luna.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Maldive este un paradis pentru iubitorii de sporturi acvatice.

Se pot practica jet-ski nautic, windsurfing, surfing, snorkeling, navigare, parasailing.

Paralela 45 ofera turistilor o selectie de trei hoteluri de 5 stele, in care sunt incluse transportul cu charter, taxele de aeroport, 6 nopti de cazare cu masa conform ofertei (mic dejun sau all inclusive in functie de hotel), cina festiva de Revelion, transferuri aeroport – hotel – aeroport cu hidroavionul si asistenta turistica. Se poate alege atat varianta de casuta pe uscat, cat si bungalow-uri suspendate deasupra apei.

Toate hoteluri includ piscine, mai multe tipuri de restaurante, activitati recreative, spa, fitness, sporturi acvatice.

Tarifele incep de la 3985 euro persoana/ pachet si ajung pana la 5216 euro persoana/ pachet. Pana la finalul lunii august se poate beneficia de oferta de early booking de 5% discount.

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va trăi emoții puternice

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies