Romaniţa Iovan are datorii uriaşe! Creatoarea de modă va trebui să dea socoteală autorităților!

Romanița Iovan are probleme cu autoritățile fiscale- datorii uriașe
Romanița Iovan are probleme cu autoritățile fiscale- datorii uriașe

Creatoarea de modă Romanița Iovan trece prin momente crunte. Din cauza datoriilor pe care le are, Romanița Iovan va ajunge din nou prin tribunale, după numeroase procese în care s-a chinuit să conserve drepturile fiului său.

Conform autorităților, Romanița și fratele său vor fi trași la răspundere din cauza firmei pe care o administrau și care a intrat în faliment. Fiscul a invocat un articol de lege și este menționat faptul că datoriile pot fi suportate de ambii administratori, sau de orice persoană care a contribuit într-un fel sau altul la falimentarea firmei. Faptele care duc la insolvență, din punct de vedere legal sunt: folosirea de bunuri sau credite ale persoanei juridice, în folos personal sau pentru o altă persoană fizică, au ținut o contabilitate fictivă, au dus la dispariția unor documente contabile sau nu au respectat

legea, au condus activități de producție sau comerț în interes propriu și personal, au intreprins o activitate care ducea conștient la încetarea plăților ș.a.m.d.

Romanița Iovan are probleme cu autoritățile fiscale- datorii uriașe
Romanița Iovan are probleme cu autoritățile fiscale- datorii uriașe

Citeste si: Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! "La câți oameni a făcut ea mari, să ajungă să o uite toți?" Declarații exclusive

Dacă se constată nereguli, pot exista urmări serioase în privința celor doi

Tribunalul București a decis desființarea firmei și, mai mult decât atât, dacă autoritățile vor remarca abateri de la normele legale, Romanița Iovan și fratele său, Narcis vor fi sancționați, iar conturile lor bancare ar putea fi blocate. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Romanița Iovan, în costum de baie la 54 de ani. Află secretele ei

Nevoile disperate cer măsuri disperate

Deși nu foarte mulți știu, situația financiară în care se află celebra creatoare de modă, a împins-o anul trecut, să scoată la licitație câteva obiecte din colecția personală, obiecte de foarte mare valoare. Printre ce a reușit să vândă în cadrul unei licitații de la faimosul Palat Ceșianu-Racoviță, se numără câteva bijuterii de la case de modă recunoscute la nivel mondial, poșete foarte scumpe (vândute cu mult sub prețul pieței), eșarfe și câteva obiecte decorative din argint și cristal.

Romanița Iovan are probleme cu autoritățile fiscale- datorii uriașe
Romanița Iovan are probleme cu autoritățile fiscale- datorii uriașe

Citeste si: Ce decizie a luat Romanita Iovan dupa pierderea sarcinii: "Trebuie sa ne respectam unul pe altul"

Din păcate, în cadrul evenimentului de la casa de licitație citată anterior, Romanița Iovan nu a reușit să strângă decât 2 500 de euro, pentru că cel mai scump obiect a fost o poșetă de colecție, scoasă la licitație cu 1 200 Euro, dar care  s-a vândut cu doar 800.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Romanița Iovan, în costum de baie la 54 de ani. Află secretele ei

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies