Romeo si Julieta din Rucar; Iubire interzisa, cu happy end!

Romeo si Julieta din Rucar; Iubire interzisa, cu happy end!
Romeo si Julieta din Rucar; Iubire interzisa, cu happy end!

Duminica aceasta, de la ora 20:00, la „Se striga darul”, Andreea Mantea si Bursucu merg la o nunta in Rucar, un adevarat triumf al iubirii intre o Julieta de 16 ani si un Romeo de 21.

 

Timp de 4 ani cei doi tineri s-au luptat cu propriile familii pentru ca povestea lor de iubire sa sa fie acceptata. Micutul David, caruia Georgiana i-a dat viata in urma cu sapte luni, i-a convins pe parintii mirilor ca nu existe alta cale pentru dragostea lor decat oficializarea legaturii in fata Starii Civile si a lui Dumnezeu. Chiar daca nimeni nu credea in  relatia lor, iata ca minunea s-a petrecut, iar Andreea Mantea si Bursucu merg sa joace la nunta Georgianei si a lui Cosmin si sa stranga o mica avere pentru ei:  pamanturi, zeci de oi,
vite, porci, chiar si tot pestele dintr-o pastravarie.
„M-a impresionat vointa acestor tineri, modul in care au rezistat presiunilor din jur atatia ani. Daca ii vezi cum se privesc unul pe celalalt iti dai seama ca se iubesc foarte mult. Am vorbit cu parintii lor, cu rudele, am facut tot ce am putut sa strangem cat mai multe daruri pentru ei! O sa vedeti de ce am fost in stare!”, spune Andreea Mantea.
Obiceiuri fabuloase, nuntasi pusi pe dantuit, mancare din belsug si foarte multe surprize sunt ingredientele unei nunti de poveste, duminica seara, de la ora 20:00, la „Se striga darul”!

Timp de 4 ani cei doi tineri s-au luptat cu propriile familii pentru ca povestea lor de iubire sa sa fie acceptata. Micutul David, caruia Georgiana i-a dat viata in urma cu sapte luni, i-a convins pe parintii mirilor ca nu existe alta cale pentru dragostea lor decat oficializarea legaturii in fata Starii Civile si a lui Dumnezeu.

Chiar daca nimeni nu credea in  relatia lor, iata ca minunea s-a petrecut, iar Andreea Mantea si Bursucu merg sa joace la nunta Georgianei si a lui Cosmin si sa stranga o mica avere pentru ei:  pamanturi, zeci de oi, vite, porci, chiar si tot pestele dintr-o pastravarie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„M-a impresionat vointa acestor tineri, modul in care au rezistat presiunilor din jur atatia ani.

Daca ii vezi cum se privesc unul pe celalalt iti dai seama ca se iubesc foarte mult. Am vorbit cu parintii lor, cu rudele, am facut tot ce am putut sa strangem cat mai multe daruri pentru ei! O sa vedeti de ce am fost in stare!”
, spune Andreea Mantea.

Obiceiuri fabuloase, nuntasi pusi pe dantuit, mancare din belsug si foarte multe surprize sunt ingredientele unei nunti de poveste, duminica seara, de la ora 20:00, la „Se striga darul”!

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies