Romică Țociu l-a iertat pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la teatru „Mi-aș fi dorit să fie un pic mai apropiat de noi”

Romică Țociu a făcut declarații referitoare la momentul în care Alexandru Arșinel l-a dat afară de la teatru

Romică Țociu a făcut declarații referitoare la momentul în care Alexandru Arșinel l-a dat afară de la teatru

Romică Țociu a făcut declarații referitoare la momentul în care Alexandru Arșinel l-a dat afară de la teatru.

Pe 29 septembrie, Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Universitar de Urgență din București.  Moartea lui Alexandru Arșinel a constituit un moment de durere atât pentru publicul larg care l-a îndrăgit și apreciat pe maestrul Teatrului Românesc, cât și pentru ceilalți colegi de breaslă.

Alexandru Arșinel a fost în urmă cu mulți ani director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase

Deși pe scenă afișa imaginea unui om vesel care îi făcea pe ceilalți să râdă, în relațiile cu colegii, Alexandru Arșinel nu trecea ușor peste principiile lui de viață.

Astfel, printr-o situație neplăcută, Romică Țociu a fost dat afară de la teatru de către marele actor.

Romică Țociu, declarații despre momentul în care a fost concediat de Alexandru Arșinel

Citește si: Romica Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai „40 de întrebări” de la Kanal D, Romică Țociu a vorbit despre momentul în care Alexandru Arșinel l-a dat afară de la teatru.

Deși în presă s-a speculat la vremea aceea că Alexandru Arșinel ar fi fost invidios pe succesul pe care îl are Romică Țociu, lucrurile nu au stat nicidecum așa. Astfel, Romică Țociu a explicat faptul că a fost vorba de „o conjunctură nefavorabilă” și că l-a iertat pe maestru pentru întâmplarea de atunci.

Întrebat direct dacă l-a iertat pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la teatru, Țociu a răspuns: „ N-am fost supărat niciodată pe maestru.

Pesemne că a fost o conjunctură nefavorabilă. Nu cred că domnul Arșinel ar fi fost în stare să facă lucrul ăsta din răutate. Cred că a fost o conjunctură acolo. Nu știu dacă deranjam la Tănase (n.r. – teatrul) pentru că noi aveam spectacolul nostru. Mi-aș fi dorit să fie un pic mai apropiat de noi, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că, în ultima perioadă și în ultima întâlnire cu maestrul Arșinel, lucrurile au stat altfel.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024: La ce oră se publică baremul?- stirilekanald.ro

Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel a murit la varsta de 83 de ani[Sursa foto: Captură YouTube]

Poate că am avut și eu momente când ar fi trebuit să tac și n-ar fi trebuit să scot sabia, pentru că ei aparțin acestei țări și acestei tagme și au

făcut lucruri extraordinare. Mă rog pentru sănătatea domnului Arșinel, mă rog să fie bine, aici nu e vorba de iertare. Cu cât trece vremea, devii mai înțelept, și am înțeles exact ce s-a întâmplat atunci. Ce a fost nasol e că am suferit și chiar am plâns că am plecat de la Tănase, pentru că era visul alergătorului de cursă lungă să joace Broadway-ul din București. Am suferit tare mult că am plecat ”, a mărturisit acum câteva săptămâni Romică Țociu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform kanald.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies