Rona Hartner a trecut în neființă! Ce dorință avea artista și a rămas nerealizată

Rona Hartner a trecut în neființă! Ce dorință avea artista și a rămas nerealizată
Rona Hartner a trecut în neființă! Ce dorință avea artista și a rămas nerealizată

În urmă cu puțin timp, actrița în vârstă de 50 de ani a încetat din viață.

Sora artistei a lăsat un mesaj pe contul oficial de Facebook al Ronei in urma cu câteva ore, în cerea rugăciuni pentru mare artista cu parul roșcat. În urma cu ceva vreme cântăreața se confrunta cu o serie de probleme de sănătate, iar boala incurabilă îi măcina tot mai mult trupul.

Rona Hartner a murit

Citește și: „Nu e o situație deloc ușoară pentru noi." Fratele Ronei Hartner confirmă vestea despre starea de sănătate a artistei. Se află internată la spital

De ce boală suferea Rona Hartner

Citește și: „Își trăiește ultimele clipe.” Rona Hartner își trăiește ultimele clipe. Sora ei a făcut tragicul anunț de pe contul artistei

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.

Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.  Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.”, a fost mesajul publicat pe rețelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rona Hartner se vindecase de cancer și începuse și o serie de live-uri pe contul personal de socializare în care anunța ce se mai întâmplă cu ea și starea

ei de sănătate.

„Medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul, nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă. Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani.

Boala mi-a dat totul peste cap. Cancerul este o boală tare păcătoasă, adesea revine mult mai puternic, celulele canceroase, după ce sunt distruse de chimioterapie, se multiplică periculos de mult, asta nu înseamnă însă că trebuie să renunțăm la tratament, dimpotrivă, luptăm. Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze.
Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită, în această perioadă."
, a povestit Rona Hartner într-un interviu acordat Playtech Știri.

Din păcate, artista a pierdut lupta cu boala și a decedat în urma cu puțin timp.

Boala fusese depistată în urma unui control unde un specialist i-a identificat o pneumonie atipică. Diagnosticul a fost unul dur: cancer în stadiu patru, cu metastaze. În momentul în care artista a primit diagnosticul a precizat a plâns, pentru că nu se aștepta la un asemenea verdict dur.

Cum a arătat copilăria Ronei Hartner

rona hartner
Rona Hartner[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În luna iunie 2023, artista a fost invitată în cadrul emisiunii “Duet cu Alexandra Ungureanu” de la Kanal D2. Cu o energie debordanta, cântăreață a cântat și a povestit despre copilărie, dorințele pe care le are, dar și despre fiica să.

“Eu la țară m-am simțit cel mai bine dintotdeauna. Fiind bucureșteancă doar vacanțele le făceam la țară de 3 luni, dar acolo mă reinventam. Munceam încontinuu, mergeam la câmp, mâncam bine, stăteam. Aveam vie, aveam porumb, aveam cartofi, aveam diverse chestii. Și lucram acolo de dimineața până seara, știi? Și țin minte că în zilele când ne jucam, unchiul meu făcuse un leagăn așa și-l făcuse bine în pirostrii, sudat cum se face. Mă dădeam cu leagănul voiam să-l scot din țâțâni să sar pe casă, de fapt. Am reușit să distrugem leagănul la într-o zi, a căzut. De-aia bucuria mea era să mă agăț sus pe leagăn, așa, și să tragă el până când sare leagănul, să plec cu leagănul cu tot. Și am fost întotdeauna, așa, extremă. Pentru mine conceptul de cap spart, n-a existat. S-a rupt în leagănul într-o zi, s-a rupt de la atât a forțat, îți dai seama. Asta era viața noastră, la țară, cu riscuri, cu... Nu stai cu lume virtuală, închis în casă la televizor, știi? Țin  minte că eu nu stăteam decât în copaci, nu mă hrăneam cu fructele, decât din copaci. Luam cireșele și mâncam de acolo. Adică când am ajuns în Franța și am gustat fructele, fără niciun gust. Am un proiect mai haios, vreau să recuperez un sat românesc și să-i dau viață din nou, să fie satul meu, satul “Lu’ Rona”. Vreau să-i dau o viață din nou, am deja o familie care vrea să se mute în satul meu. Și vreau așa, să recuperez un sat mai amărât, dar cu casele alea vechi de lemn, să renovez cu totul și să aduc persoane care vor să se mute, dar care să mai facă niște meserii din zona respectivă. Vin și își cumpără oi și să instalează, le dau casă și le instalează în satul meu. Ăsta este proiectul meu nou. Aș vrea prin Apuseni, la moți. Să văd ce sat găsesc, ce mini sat așa cu vreo 10 case și să-i dau o viață fără să fac turism, fără, nu mă interesez de turism și nu fac nicio casă modernă, să fie foarte clar. Doar că după ce găsesc satul, să fac un mod să ajungi totuși la el, să fac o stradă.” povestea Rona în luna iunie în cadrul emisiunii.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies