Rosul, culoarea care iti sporeste sex-appeal-ul. Afla cum sa o porti!

Rosul, culoarea care iti sporeste sex-appeal-ul. Afla cum sa o porti!
Rosul, culoarea care iti sporeste sex-appeal-ul. Afla cum sa o porti!

Cercetatorii au decretat: ”Culoarea rosie transforma orice femeie intr-o aparitie irezistibila in ochii barbatilor”.

 

Noul studiu demonstreaza ca rosul accentueaza sex-appeal-ul femeilor si totodata le face sa para mai abordabile si mai competente! Din cele mai vechi timpuri, rosul a fost asociat cu pasiunea, romantismul, feminitatea si fertilitatea, asa ca nu este de mirare ca are un efect hipnotizant asupra barbatilor! CRISTALLINI te invata ce rochii sa alegi pentru a fi dezirabila in fata barbatilor si totodata in ton cu tendintele modei!
La birou, poarta o rochie rosie din tul de matase naturala cu dantela Chantilly Jean Bracq, captusala din vascoza si nasturi Swarovski.
Lungimea midi este ideala pentru  a da o nota de eleganta, dar si pentru a fi luata in serios de colegii, sefii sau partenerii tai de birou. In timpul zilei o poti purta cu pantofi cu toc inalt si gros si o geanta structurata, de mari dimensiuni. Seara, atunci cand iesi in oras, sporeste-i impactul vizual printr-un plic stralucitor si accesorii opulente.
Pentru un cocktail party sau o petrecere formala, ai la dispozitie o rochie rosu-burgundy din stretch de crepe cu dantela si aplicatii cusute manual.
Croiala creion avantajeaza siluetele filiforme, peplumul marcheaza seducator talia, iar tul-ul transparent, de pe picior adauga o nota suplimentara de senzualitate! Poart-o cu pantofi cu toc stiletto, nude si cu bijuterii fine, din aur sau cu sandale cu barete subtiri. Aceste gen de rochie este potrivita si atunci cand esti invitata la o nunta sau la un botez. Cu siguranta, toti barbatii vor si atrasi in prezenta ta!
Rochia baby-doll este perfecta, atunci cand esti mai plinuta sau esti insarcinata in primele luni.
Cine spune ca o femeie gravida nu poate fi sexy?! Alege o rochie CRISTALLINI din voal natural, cu aplicatii elegante in zona decolteului si poart-o cu balerini comozi si bijuterii minimaliste. Daca ii aplici o curea subtire in talie, o transformi intr-un model flirty si versatil, pe care il poti purta si dupa perioada sarcinii.
La capitolul rochii de seara, ai o paleta generoasa de croieli si de materiale.
Daca vrei sa alegi o rochie care sa iti sculpteze silueta si sa obtii acel efect clepsidra mult dorit, alege o rochie din triplu voal sau stretch crepe, care iti va asigura un look demn de covorul rosu!
Iti mai amintesti de melodia “Lady in red” a lui Chris de Burgh? Poti deveni acea femeie care intoarce capetele tuturor, purtand o rochie din voal de matase naturala care isi amplifica eleganta in combinatie cu dantela Chantilly.
Decolteul si slitul adanc sunt elemente care aduc un plus de senzualitate si sexualitate!
In privinta paletei cromatice, rosul este o culoare ofertanta: de la nuantele de corai, la rosu intens pana la burgundy si grena! Rochiile CRISTALLINI sunt disponibile in magazinul din Splaiul Unirii, nr 108 sau pe www.cristallini.ro.

Noul studiu demonstreaza ca rosul accentueaza sex-appeal-ul femeilor si totodata le face sa para mai abordabile si mai competente! Din cele mai vechi timpuri, rosul a fost asociat cu pasiunea, romantismul, feminitatea si fertilitatea, asa ca nu este de mirare ca are un

efect hipnotizant asupra barbatilor! CRISTALLINI te invata ce rochii sa alegi pentru a fi dezirabila in fata barbatilor si totodata in ton cu tendintele modei!

La birou, poarta o rochie rosie din tul de matase naturala cu dantela Chantilly Jean Bracq, captusala din vascoza si nasturi Swarovski. Lungimea midi este ideala pentru  a da o nota de eleganta, dar si pentru a fi luata in serios de colegii, sefii sau partenerii tai de birou.
In timpul zilei o poti purta cu pantofi cu toc inalt si gros si o geanta structurata, de mari dimensiuni. Seara, atunci cand iesi in oras, sporeste-i impactul vizual printr-un plic stralucitor si accesorii opulente.



Pentru un cocktail party sau o petrecere formala, ai la dispozitie o rochie rosu-burgundy din stretch de crepe cu dantela si aplicatii cusute manual. Croiala creion avantajeaza siluetele filiforme, peplumul marcheaza seducator talia, iar tul-ul transparent, de pe picior adauga o nota suplimentara de senzualitate! Poart-o cu pantofi cu toc stiletto, nude si cu bijuterii fine, din aur sau cu sandale cu barete subtiri. Aceste gen de rochie este potrivita si atunci cand esti invitata la o nunta sau la un botez. Cu siguranta, toti barbatii vor si atrasi in prezenta ta!

Rochia baby-doll este perfecta, atunci cand esti mai plinuta sau esti insarcinata in primele luni. Cine spune ca o femeie gravida nu poate fi sexy?! Alege o rochie CRISTALLINI din voal natural, cu aplicatii elegante in zona decolteului si poart-o cu balerini comozi si bijuterii minimaliste. Daca ii aplici o curea subtire in talie, o transformi intr-un model flirty si versatil, pe care il poti purta si dupa perioada sarcinii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



La capitolul rochii de seara, ai o paleta generoasa de croieli si de materiale. Daca vrei sa alegi o rochie care sa iti sculpteze silueta si sa obtii acel efect clepsidra mult dorit, alege o rochie din triplu voal sau stretch crepe, care iti va asigura un look demn de covorul rosu!

Iti mai amintesti de melodia “Lady in red” a lui Chris de Burgh? Poti deveni acea femeie care intoarce capetele tuturor, purtand o rochie din voal de matase naturala care isi amplifica eleganta in combinatie cu dantela Chantilly. Decolteul si slitul adanc sunt elemente care aduc un plus de senzualitate si sexualitate!



In privinta paletei cromatice, rosul este o culoare ofertanta: de la nuantele de corai, la rosu intens pana la burgundy si grena! Rochiile CRISTALLINI sunt disponibile in magazinul din Splaiul Unirii, nr 108 sau pe www.cristallini.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies