Roxana Blagu s-a căsătorit în secret cu Andrei Badiu: „Cununia religioasă a fost o surpriză”

Roxana Blagu și Andrei Badiu s-au căsătorit
Roxana Blagu și Andrei Badiu s-au căsătorit în secret

Fosta artistă de la Trident și Andrei Badiu s-au cununat religios, chiar în ziua în care și-au creștinat copilul.

Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Tânăra a devenit mamă în urmă cu câteva săptămâni, iar zilele trecute l-a botezat pe micuțul Sasha.

Împreună cu soțul său, Andrei Badiu, Roxana le-a pregătit invitaților o surpriză de zile mari. Cei doi au decis să se căsătorească și religios, odată cu botezul băiețelului.

„Gata, am trecut de stresul botezului. Cununia religioasă a fost o surpriză pentru invitații noștri. Pot spune că, începând de miercuri, acestea au fost unele dintre cele mai stresante zile din viața mea.

Din cauza restricțiilor și a situației actuale, a trebuit joi să anunț aproximativ 40 de persoane dragi să nu mai vină’, a transmis Roxana Blagu, fericita mireasă și proaspătă mămică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

La eveniment au fost prezenți și Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, dar și fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Matei Sratan.

Roxana Blagu și Andrei Badiu s-au căsătorit
Roxana Blagu și Andrei Badiu s-au căsătorit in secret[Sursa foto: Facebook]

„Sasha a fost cel mai cuminte bebeluș și nu a plâns o secundă, ba mai mult, a fost atât de curios și atent la tot ce se întâmplă în timpul slujbei de parcă înțelegea tot! Suntem binecuvântați cu așa minune!
Vremea a ținut cu noi și s-a putut desfășura totul bine.

Mulțumim celor care au fost alături de noi fizic, dar și celor care au înțeles situația și ne-au transmis toată energia lor pozitivă.

Persoane dragi, familie și prieteni extrem de apropiați de care îmi este dor și abia aștept să ne putem vedea când toată această perioadă urâtă va trece. Înainte de toate, sănătatea este cea mai importantă’, a mai spus Roxana Blagu, potrivit Click.

Roxana Blagu și Andrei Badiu sunt la a doua căsnicie

Roxana Blagu și Andrei Badiu s-au cunoscut într-o perioadă dificilă a vieții lor. Amândoi se despărțiseră de partenerii lor și au devenit un cuplu. În urmă cu câteva luni, cei doi au anunțat că vor avea un băiețel, după mai mulți ani de relație. Din prima căsnicie, Roxana mai are o fetiță, iar Andrei Badiu, la rândul său, mai are o fetiță.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Roxana Blagu este însărcinată! Vedeta a dat astăzi vestea cea mare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies