Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

roxana buzoiu declaratii
Roxana Buzoiu se vede în postura de mămică

Roxana Buzoiu își dorește copii. Ce spune fosta concurentă a show-ului de la Kanal D?

Roxana Buzoiu, una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea Dragostei, își dorește să devină mămică. Când se va întâmpla fericitul eveniment?

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică

Fosta participantă în cadrul show-ului de la Kanal D trece prin clipe extrem de fericite având în vedere relația de iubire pe care o are la momentul actual și care o face să fie mai împlinită ca oricând.

Cu toate că a reușit să-și construiască relații în timpul emisiunii, iată că Roxana Buzoiu și-a găsit în cele din urmă fericirea în brațele unui fotbalist pe nume N'Sendo Kololo.

Citeste si: Albert Oprea de la Survivor România, despre relația cu Simona Hapciuc: „Fizicul m-a atras!”

Cei doi apar foarte des împreună pe rețelele de socializare, acolo unde Roxana Buzoiu își are comunitatea de fani care o apreciază.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roxana Buzoiu a mărturisit de-a lungul timpului că și-ar dori copii, iar acum că are toate ingredientele necesare, poate să se pună pe treabă.

Citeste si: Antrenorul Adrian Vasile formează un cuplu cu fosta iubită a DJ-ului Vali Bărbulescu

Recent, aceasta i-a răspuns unui fan curios și a mărturisit că se vede mămică în viitorul apropiat, ba mai mult, vrea mai mulți copii.

”Da, pentru că-mi plac de înnebunesc și abia aștept să am propriii mei copii. O să fie interesant. Da, normal că da. Mulți. Ii facem fotbalisti."a spus Roxana Buzoiu.

În ceea ce privește căsătoria, Roxana Buzoiu nu a știut să dea un răspuns cert momentan, însă este pregătită pentru acest pas măreț.

” Nu am discutat inca despre asta (despre casatorie). Inca nu, cine stie, ”urmește” (despre inelul de logodnă)”, a declarat Roxana Buzoiu.

Roxana Buzoiu a suferit de curând o pierdere imensă și a decis să spună acest lucru chiar pe contul personal de Instagram, acolo unde se află prietenii vedetei.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a pierdut cățelușul, acest trecând în neființă.

Chiar dacă a durat o bună perioadă până când a făcut acest anunț, Roxana Buzoiu a rămas la fel de tristă.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cu cine s-a mutat Bianca Comănici de la Puterea Dragostei? "Am hotărât să..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies