Roxana Buzoiu, declarație surprinzătoare! "Vă merge cu paparudele astea moarte de foame"

roxana buzoiu declaratie soc
Roxana Buzoiu este dezamăgită de bărbați

Deși are o relație ca în povești, se pare că Roxana de la "Puterea Dragostei" este dezamăgită de bărbații de pretutindeni.

Iubita lui Alex Turcu pare că nu a mai putut să își țină nervii în frâu. Focoasa Roxana Buzoiu i-a atacat pe bărbații care încearcă să cucerească femeile cu ajutorul șiretlicurilor.

Roxana Buzoiu a răbufnit

Cu toate că se iubește de mai bine de un an de zile cu Alex Turcu, Roxana Buzoiu nu poate să nu observe manevrele pe care le fac ceilalți bărbați pentru a atrage o femeie alături de ei.

roxana buzoiu nervoasa
Roxana Buzoiu face afirmații surprinzătoare despre bărbați[Sursa foto: Instagram Roxana Buzoiu]

Se pare că fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu este de acord cu modalitatea de abordare  a reprezentanţilor sexului tare. Ba mai mult, aceasta îi atacă printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, decizie radicală: „Nu o să ne împăcăm niciodată”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Sunteți atât de slabi, unii dintre voi încât „agățați” doar cu mașinile voastre și banii pe care îi fluturați pe la nas. Bine, asta vă merge cu paparudele astea moarte de foame. O femeie puternică niciodată nu o să aibă nevoie de banii voștri și mașina voastră. Le are și ea oricum. Dacă nu le are, muncește din greu CURAT să le obțină. Vă pup! Asta arată ce tip de femei preferați.

Jalnic!”, au fost cuvintele Roxanei postate pe social media.

roxana buzoiu barbati
Roxana Buzoiu are mii de fani pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Roxana Buzoiu]

Roxana Buzoiu și Alex Turcu trăiesc o dragoste tumultuoasă, ca-n telenovelele sud-americane. Cei doi s-au cunoscut înainte de participarea lui la emisiunea "Puterea Dragostei", difuzată de Kanal D, și de atunci au o legătură amoroasă cu năbădăi, presărată cu nenumărate certuri. 

Citeste si: Thalida de la Puterea dragostei, căutată de Marinescu: „Sper să nu fac probleme nimănui”

Protagoniștii noştri sunt urmăriți de mii de fani pe rețelele sociale și primesc în fiecare zi comentarii de apreciere. De altfel, Roxana atrage toate privirile, mai ales când postează  fotografii cu ea, în ipostaze extrem de sexy. Şi nu putem să uităm  

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Larisa de la Puterea dragostei, momente de panică! Tânăra a sunat Ambulanța: „Mi-au spus că am avut mare noroc”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies