Roxana Ciuhulescu, declaraţii neaşteptate despre fostul soţ: ”A tratat totul ca pe o joacă”

Roxana Ciuhulescu, declaraţii neaşteptate despre fostul soţ: ”A tratat totul ca pe o joacă”
Roxana Ciuhulescu, declaraţii neaşteptate despre fostul soţ: ”A tratat totul ca pe o joacă”

N-a trecut un an de când a divorţat de fostul soţ, însă Roxana Ciuhulescu a început o viaţă nouă şi se mândreşte din plin cu acest lucru. De curând, ea a făcut declaraţii despre Mihai Ivănescu, dar şi despre viaţa pe care o are acum alături de partenerul ei.

Roxana Ciuhulescu  a decis anul trecut să se separe de soţul ei, Mihai Ivănescu, împreună cu care are o fată adorabilă, iar acum a mărturisit că acesta n-a ştiut să-i fie alături şi să o aprecieze. 

 

“Mă simt excelent. Mai sunt puţine haine care îmi vin. Primul trimestru a fost mai greu. Surioara mai mare a fost fericită când a auzit vestea… Viaţa mea s-a schimbat la 180 de grade.

Nu m-am gândit că o să fiu atât de fericită şi împlinită. Sunt răsfăţată şi iubită. Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele…

 

 

Fostul nu a ştiut să fie lângă mine şi nici să mă sprijine, plus că a tratat totul ca pe o joacă. I-am spus că nu mă mai întorc. Am început o viaţă nouă… Cred că o să am un copil zdravăn şi peste limitele normalului”, a afirmat Roxana Ciuhulescu.

 

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit, în urmă cu doar câteva săptămâni, că este însărcinată, iar în următoarea perioadă se va căsători şi va face botez, în acelaşi timp. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Exatlon 24 februarie! Confruntarea România - Turcia, la final! Ionuţ şi Roxana au adus punctele decisive pentru echipa noastră!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies